Čišćenje Filtera Veš Mašine

Почетна » Čišćenje Filtera Veš Mašine

Čišćenje filtera veš mašine i popravku kvarova bele tehnike radimo za sve modele svih proizvodjača. Kada nas pozovete, za servis veš mašine dolazimo isti dan. Zamena kaiša na veš mašini, ležaja, programatora, hidrostata, čišćenje filtera veš mašine radimo brzo i kvalitetno. Povoljna cena elktro usluge kao i za servis bele tehnike.

Čišćenje filtera veš mašine

Da li znate da i najmanja kovanica od 10 para može zaustaviti rad veš mašine. Neverovtno zvuči ali su se naši majstori u to uverili dosta puta u svom poslu. Koliko god da se proizvodjači trudili da naprave što bolju mašinu za pranje veša adekvatno rešenje za zaštitu filtera još nije pronadjeno. Razni predmeti prilikom pranja veša ispadaju kroz gumu na vratima ili završavaju u filteru. Sitni končići, dugmad, kovanice a nekada i čarape znaju da se nadju u filteru. Kada se to desi dolazi do prekida rada mašine za veš. Zgušenje na filteru dovodi do toga da pumpa za vodu prestaje da izvlači vodu iz bubnja. Kada se centrifuga ne pokreće a u bubnju je velika količina vode jedan je od znakova da je možda potrebno uraditi čišćenje filtera veš mašine. Ako mašina ne izbacuje vodu pokušajte čišćenjem filtera da rešite problem.

Kako izvući filter iz veš mašine?

Čišćenje filtera nimalo nije težak i zahtevan posao. Kada dodje do problema na njemu uvek savetujemo klijente kako da sami otklone kvar na uredjaju. Na većini modela mašina za pranje veša filter se nalazi u donjem desnom uglu. Otvorite vratanca i postavite peškir ili krpu ispod uredjaja kao ne bi došlo do poplave u kupatilu. Nikako nemojte naglo odvijati čep od filtera već to uradite postepeno. Na ovaj način voda će plokao isticati iz filtera. Kada sva voda izadje izvucite predmet koji se nalazi u filteru i zatvorite čep. Rešili ste kvar i sačuvali novac ne pozivanjem majstora. U slučaju da se ne može izvući filter iz veš mašine i da je totalno zapekao pozovite nas.Tada se mora skinuti cela pumpa za vodu kao bi se problem rešio. Po vašem pozivu dolazimo brzo na vašu adresu i otklanjamo svaki kvar na mašini za pranje veša.

Čišćenje filtera veš mašine- Zamena filtera

Kada Vam treba zamena filtera veš mašine ili bilo koja druga popravka možete nas pozvati. Servis mašina za pranje veša obavljamo dugi niz godina. Upoznati smo sa radom svakog uredjaja bilo kog modela i svih proizvodjača. Bilo da je mašina analogna ili digitalna svaki kvar uspešno otklanjamo. Popravka veš mašine je zahtevan posao koji treba da urade stručni i odgovorni majstori. A mi to jesmo u svakom pogledu. Svakom kvaru pristupamo na odgovoran i profesionalan način. Pored velikog znanja posedujemo sav neophodan alat kao i kvalitetne rezervne delove. Veliki broj zadovoljnih klijenata pokazatelj je da posao obavljamo uspešno. Povoljna cena i dobar električar su naša najveća preporuka vama. Za uslugu servis veš mašina i njenu popravku smo dostupni svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove i delove koje mi nabavljamo za Vas. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Prostor nakon intervencije ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301