Zamena Amortizera Na Veš Mašini

Почетна » Zamena Amortizera Na Veš Mašini

Zamena amortizera na veš mašini, zamena hidrostata, grejača, creva, ležaja su usluge koje vodimo kao servis veš mašine. Ako mašina za veš lupa i skače potrebna je zamena amortizera na veš mašini. Povoljna cena električara za popravke kvarova na uredjajima bele tehnike. Kvalitetna i brza usluga. Profesionalni eketričar po vašem pozivu dolazi isti dan.

Zamena amortizera na veš mašini- Usluga

Kako postoje amortizeri na kolima, biciklu, motoru, tako i amortizer ima mašina za pranje veša. Njegova uloga je da apsorbuje sile koje stvara bubanj prilikom pranja veša. Kada mašina lupa pri centrifugi ili lupa i skače po prostoru jasan je znak da je amortizer otkazao sa radom. Zbog prestanka rada dolazi zbog dotrajalosti dela. Svaki put kada stavite više veša u bubanj pri pranju kako je proizvodjač predvideo direktno utičete na rad amortizera. Kada dodje do kvara na amoritzeru nemojte popravku odlagati jer time možete napraviti veću štetu. Zamena amortizera na veš mašini nije komplikovan posao ukoliko ga izvodi iskusan i dobar električar. Dugogdišnjim iskustvom popravke uredjaja bele tehnike a naročito mašina za pranje veša sposobni smo da otklonim svaki kvar na njoj. O bilo kom modelu veš mašine i bilo kog proizvodjača da je reč zamenu amortizera radimo brzo i kvalitetno.

Utvrdjivanje kvara na mašini za veš

Utvrdjivanje kvara na mašini za veš je najteži deo posla. Kada se postavi prava dijgnostika završeno je pola posla. Sama popravka uredjaja nije komplikovana osim u slučaju kada se desi kvar na programatoru. Kada se vrši zamena amortizera obavezno proveramo stanje bubnja, tunel gume, remenica, opruge. Svi ovi delovi sa bubnjem i amortizerom čine jednu celinu uredjaja. Nakon svake poravke testiramo rad veš mašine. Da bi veš mašina kvalitetno radila i dobro oprala veš potrebno je da svi delovi na njoj budu ispravni. Kada smo već kod vas ukoliko želite možemo proveriti celo stanje vašeg uredjaja. Ako utvrdimo da postoji mogućnost nastanaka nekog kvara u budućem vremenu na to ćemo Vam ukazati. Mašina za veš je složen uredjaj tako da svaku popravku treba poveriti kvalifikovanom majstoru. Ukoliko još nemate pouzdanog majstora ili ne poznajete takvog vreme je da nas angažujete.

Kako očistiti veš mašinu?

Možda niste znali ali mašina za pranje veša može biti leglo velikog broja bakterija, gljivica i mikroba. Pogotovo u kadici gde se sipa omekšivač i deterdžent. Takodje neželjeni organizmi znaju da se pojave i na gumi od vrata uredjaja. Neki od naših saveta su da povremeno skinete kadicu i operete je sodom bikarbonom i sirćetom. Gumu od vrata takodje prebrišite nekim alkoholnim sredstvom. Nakon završenog pranja ostavite vrata neko vreme otvorena kako bi se osušila voda koja ostaje u gumi. Zatvaranjem vrata pravi se velika vlaga koja pogoduje bakterijama i stvaranju budji na gumi. Sa vremena na vreme sipajte sirće u kadicu gde se stavlja deterdžent i pustite veš mašinu da radi na prazno kako bi se i creva očistila. Za sve savete, informacije i povoljne usluge elktričara smo dostupni svakoga dana tokom cele godine. Servis popravka veš mašina radimo za fizička i pravna lica. Garanciju dajemo na sve pružene elktro usluge.

Pozovi 069 623 301