Parketar

Почетна » Parketar

Kada Vam zatreba parketar pozovite servis Super Majstor. Profesionalni prketari našeg servisa rade postavljanje laminata, postavljanje parketa, hoblovanje i lakiranje parketa i sve ostale parketarske usluge. Nudimo brzo izvodjenje radova kao i povoljne cene parketarskih usluga. Za sve vaše zahteve parketar Vam je dostupan svakoga dana u toku cele godine.

Parketarske usluge možete dobiti u navedenim gradovima: Čačak, Niš, Valjevo,Užice, Beograd, Kragujevac, Novi Sad, Kraljevo, Šabac.

Parketar- Cena usluga

Postavljanje parketa (hoblovanje i lakiranje ) bez materijala od 6 € po m2

Postavljanje parketa  (hoblovanje i lakiranje ) sa materijalo od 11 € po m2

Lakiranje i poliranje parketa sa materijalom od 3,5 € po m2

Lakiranje i hoblovanje parketa bez materijala od 5,5 € po m2

Lakiranje i poliranje parketa bez materijala  od 1.5 € po m2

Postavljanje lajsni bez sokle 0.5 € po dužnom metru

Postavljanje lajsni sa soklom 4 €  po dužnom metru

Lakiranje i hoblovanje  parketa sa materijalom od 7,5 € po m2

Bajcovanje parketa 2 € po m2

Brodski pod

Lakiranje i hoblovanje  brodskog poda sa materijalom od 8 € po m2

Postavljanje brodskog poda sa lakiranjem i hoblovanje bez materijala 10 € po m2

Lakiranje i hoblovanje brodskog poda bez materijala od 4 € po m2

Parketar- Usluge

Profesionalni parketari u našem servisu dostupni su Vam za sledeće usluge:

Postavljanje novog parketa

Postavljanje brodskog poda

Postavljanje laminata

Hoblovanje i lakiranje parketa

Hoblovanje i lakiranje brodskog poda

Popravke starog parketa

Šta se sve još može reći o parketu da to već nije svima poznato. On je najprirodnija obloga za pod koja je vekovima u upotrebi. Postavljanjem parketa na pod dobijate toplinu u vašem domu ili poslovnom prostoru. Osim vizuelnog dela drvo je i najbolji toplotni izolator. Dobro postavljen, ishoblovan i lakiran parket može predstavljati pravo malo umetničko delo. Sve ovo može da bude totalni promašaj ako posao ne uradi dobar parketar. Ako ste se odlučili za izgradnju stambenog ili poslovnog prostora ili ste uradili adptaciju i potreban Vam je majstor za parket pozovit naš servis. U dogovoru sa klijentima izlazimo u suret svim zahtevima i željama koji se tiču svih parketarskih radova.

Postavljanje brodskog poda

Srevis nudi odgovorne, iskusne i obučene majstore za postavljanje brodskog poda, laminata ili parketa. Kada nas pozovete dolazimo i sagledavamo celokupnu situaciju. Prvo će se proveriti kako je uradjen ravnjajući sloj. Pre postavke brodskog poda ili parketa  mernim instrumentom se meri njena vlažnost. Ukoliko je ona  ispod 2,5% može se pristuputi  postavljanju parketa ili  brodskog poda. Ukoliko još nije uradjen ravnajući sloj mi nudimo i tu vrstu usluge. Da bi parket bio dobro postavljen jako je bitna celokupna priprema. Ako je pod vlažan i na njega se postavi obloga vremenom može doći do dizanja parketa. Zato se  proverava vlažnost parketa. Postoji mogućnost da parket zbog neadekvatnog skladištenja  povuče vlagu. Osim na cementnim košuljicama parket se može postaviti i na drvenim podlogama.. Ukoliko Vam je potrebna nabavka parketa, laminata ili brodskog poda a nemate mogućnost nabavke istog, mi to možemo uraditi za vas. Na vama je smo da izaberete vrstu i dezen materijala koji želite da se nadje u vašem domu ili kancelariji.

Slaganje parketa

Kada ste se odlučili za vrstu parketa i njegov dezen ostaje Vam da kažete na koji nači želite do on bude složen. Slaganje parketa se može uraditi na nekoliko načina. Najzastupljeniji način je riblja kost, a može se složiti i kao pletenica, mozaik i šah polje. Kad se složi parket na red dolazi hoblovanje. Ono se izvodi mašinskim putem. Ukoliko je potrebno radi se i do nekoliko puta. Zatim sledi  fugovanje i završna faza, to jest lakiranje koje se može izvesti u visokom sjaju ili mat boji. Lakiranje se vrši kvalitetnim lakom na bazi vode koji je ekološki prihvatljiv.  Poslednja faza je  postavljanje dekorativnih lajsni, gde dezen i veličinu birate vi. Svaki deo posla izvodimo brzo i efikasno, bez obzira o kolikoj se kvadraturi radi. Jedini cilj je da klijent bude zadovoljan pruženom uslugom i cenom radova. Ukazano poverenje opravdavamo u potpunosti. Znanje i iskustvo naših parketara  nam omogućava da ispunimo sve vaše zahteve zato nas pozovite.

Popravka starog parketa

Ako Vam je potrebna popravka starog parketa možete se obratiti nama za pomoć. Naši majstori će brzo i kvalitetno vašem perketu vratiti stari sjaj. Ukoliko je potrebno uradiće skidanje, preslaganje i na kraju lakiranje podnih površina. Često nam postavljaju pitanje kako osvežiti stari parket ili šta raditi sa podignutim parketom? Za svaku situaciju naši majstori imaju rešenje. Nekada su se parketi lepili ne kvalitetnim lepilima što nakon izvesnog vremena dovodi do njegovog rasušivanja. Danas majstori takav problem rešavaju na nekoliko načina. Ako je zazor manji od 2,5mm problem se rešava fugovanjem. Na mestima gde je zazor veći od 2,5mm fugovanje ne može pomoći. Tada se u pukotine umeću drvene letvice. Kada se parket podigne i odlepi treba ga odmah izvaditi kako ne bi imao uticaj na ostatak poda. U tim situacijama treba sačekati da se košuljica osuši i tek onda sanirati problem. Za sve popravke starog parketa ili laminata stojimo Vam na raspolaganju.

Pozovi 069 623 301