Popravka Bojlera

Почетна » Popravka Bojlera

Poravka bojlera i servis bojlera radimo za sve modele svih proizvodjača. Povoljna cena  usluge vodoinstalatera za hitne intervencije i sve popravke kvarova. Ukoliko bojler curi ili je potrebna zamena grejača na bojleru, termostata, sigurnosnog ventila po vašem pozivu dolazimo isti dan. Popravka bojlera se obavlja brzo i kvalitetno. Najbolji vodoinstalater.

Popravku bojlera radimo za proizvodjače:  ARISTON, ELIT, BOSCH, METALAC, MGNOHROM, ELIN, BEKO, ELIN, GORENJE, WHIRPOOL, SAMSUNG…

Popravka bojlera- Usluga

Zamena grejača na kuhinjskom bojleru

Zamena grejača na bojleru u kupatilu i čišćenje kamenca 

Zamena elektro instalacije bojlera                                        

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru                             

Zamena termostata na bojleru                                           

Zamena brinoks creva na bojleru                                        

Montaža i demontaža bojlera od 5l-10l                              

Montaža i demontaža bojlera od 30l-80l     

Da kvar na bojleru ne bi remetio vaše planove morate imati uvek pouzadanog vodoinstalatera. Ukoliko ga nemate nemojte više brinuti. Naš vodoinstalater Vam stoji na raspolaganju da reši svaki vaš problem. Popravku bojlera obavljamo dugi niz godina tako da svaki problem na uredjaju rešavamo efikasno i brzo. Poznajemo rad svakog modela bilo kog proizvodjača, što nam omogućava da otklonim bilo koji problem na uredjaju. Kada pozovete trudimo se da se što pre uradi popravka bojlera kako bi Vi  mogli nastaviti sa obavljanjem svih vaših dnevnih obaveza.

Popravka bojlera- Održavanje bojlera

Bojler kao uredjaj bele tehnike neophodan je za funkcionisnje svakog domaćinstva i poslovnog objekta. Da bi on ispravno funkcionisao i bio pouzdan u radu potrebno je redovno održavanje bojlera. Kada govorimo o održavanju prevashodno mislimo na redovno čišćenje kamenca u kazanu uredjaja. Minerali znaju toliko da se nakupe u kazanu i na grejaču da bojler nemože pstići dovoljno zagrevanje vode. Pored toga i potrošnja električne enrgije se uvećava jer grejač ne obavlja svoju funkciju maksimalno. Takodje je bitno proveriti rad sigurnosnog ventila, creva, ternostata kako bi bili sigurni da uredjaj neće stati sa radom. Redovnim održavanjem na svakih godinu dana vašem uredjaju produžavate radni vek. Kada primetite da je narušen rad vašeg uredjaja naš savet je da odmah pozovete majstora. Cena usluge vodinstalatera nikada nije velika u odnosu na štetu koju može naneti neispravan bojler. Prventiva se pokazala u dosta slučajeva da je najbolji način sprečavanja nastanka odredjenih kvrova na bojleru.

Kako sam da popravim bojler?

Svaka popravka kvara na bojleru je ozbiljan i zahtevan posao. Bilo koji deo da želite sami da popravite uvek morate imati na umu da loš izveden rad može napraviti veću štetu nego korist. Ukoliko ne poznajete rad uredjaja i nemate dovoljno veštine, loše uradjena popravka može ugroziti vašu bezbednost kao i bezbednost vaših ukućana. Ali ako ste ipak odlučili da sami popravite kvar možete nas uvek pozvati ukoliko Vam je potreban neki savet. Svaki naš vodoinstalater će izaći u susret i svojim znanjem će vam pomoći  da rešite svaki problem. Kada su Vam potrebne vodinstalaterske usluge za popravku i servis bojlera možete nas angažovati svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Usluge vodinstalatera su dostupne za sva pravna i fizička lica. Prostor gde se obavlja vodinstalaterska intervencija kada zvršimo sa poslom ostvaljamo uvek urednim i čistim. Pozovite nas već danas.

Pozovi 069 623 301