Servis Popravka Veš Mašine

Почетна » Servis Popravka Veš Mašine

Servis popravka veš mašine je redovna usluga koju pružamo svakoga dana u toku cele godine. Profesionalni majstor za veš mašine dolazi isti dan da uradi popravku kvarova na uredjaju. Povoljne cene i kvalitetna usluga. Servis popravka veš mašine se vrši za sve modele bilo kog proizvodjača.

Servis popravka veš mašine

Profesionalni električar radi servis popravku veš mašine za sledeće proizvodjače: Gorenje, Aeg, Candy, Simens, Elin, Bosch, Ardo, Ariston, Beko, Whirpool, Indesit…..

Od pojavljivanja prve mašine za pranje veša do današnjeg dana ovaj uredjaj bele tehnike dobija sve veći broj funkcija. Iako mu je namena ostala ista uredjaj se razvijao kako je tehnologija napredovala. Danas u ponudi imamo mehaničke, digitalne i kombinovane uredjaje. Sa dolaskom napredne tehnologije postala je uredjaj sa puno delova. Da bi veš bio dobro opran i mirisan neophodno je da svaki deo na mašini radi ispravno. Svaki zastoj u radu na uredjaju korisnicima stvara velike probleme jer ih onemogućava da svoje svakodnevne obaveze obavljaju. Pogotovo se ovo odnosi na porodice koje imaju veliki broj članova. Ukoliko VI imate problem sa vašom mašinom za pranje veša a nemate kome da se obratite vreme je da nas pozovete. Servis popravku veš mašine obavlja profesionalni električar.

Majstor za veš mašine

Prošlo je vreme kada su proizvodjači bele tehnike pravili uredjaje da traju po nekoliko desetina godina. Iz prakse na terenu uočili smo da kako mašina izadje iz garancije tako dolazi do nekog kvara na njoj. Iz tog razloga je potrebno da vam uvek bude dostupan dobar majstor za veš mašine. Kada dodje do kvara i potrebna je hitna popravka veš mašine uvek nas možete pozvati. Odgovorno pristupamo svakom poslu bilo da je u pitanju sitan kvar ili neki veći problem. Kako se ovim poslom bavimo dugi niz godina upoznati smo sa radom svakog uredja bilo kog modela i proizvodjača. Prilikom servisiranja ili popravke uvek savetujemo da se koriste kvalitetni rezervni delovi. Jeste malo veće ulaganje ali time se dobija duži radni vek uredjaja. Bilo da je potrebna zamena grejača, programatora, amortizera ili nekog drugog dela na mašini uvek smo spremni da Vam pomognemo. Nudimo profesionalnu, kvalitetnu i brzu uslugu.

Održavanje veš mašine

Kako je svakom čoveku potrebno održavanje tako i mašina za veš traži redovno servisiranje. Naš serviser bele tehnike pregledaće vaš uredjaj i ukazati Vam ukoliko neki deo nije ispravan ili je moguće da će prestati sa radom u odredjenom vremenu. Na ovaj način možete sprečiti nastanak kvarova i mogućnost da ostanete bez uredjaja možda kada Vam je najpotrebniji. Takodje od našeg majstora dobićete savete kako je najbolje održavati mašinu za pranje veša. Neredovnim čišćenjem mašine može se nakupiti dosta bakterjija i gljivica u njoj. Znak da se to desilo je kada se veš opere i Vi ga izvadite iz mašine a on ne miriše na čisto. Za svaki savet ili pitanje koje imate možete nam se obratiti. Uslug servis i popravka veš mašine pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve izvedene radove kao i za rezervne delove koji mi nabavljamo za vas. Prostor gde radimo uvek ostavljmo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301