Ugradnja Razvodnog Ormana

Почетна » Ugradnja Razvodnog Ormana

Ugradnja razvodnog ormana zamena spratne table kao i popravka ugradnja električnih instalacija radimo za sve poslovne i stambene objekte. Ugradnja razvodnog ormana se vrši od strane stručnog električara. Električar hitne intervencije i popravku kvarova na električnim uredjajima obavlja svakoga dana tokom cele godine. Povoljna cena, brza profesionalna i kvalitetna usluga. Dolazimo isti dan.

Ugradnja razvodnog ormana- Usluga

Posle završetka zidanja stambenog ili poslovnog objekta jedna od bitnijih stvari je uvodjenje struje. Bez obzira koju namenu objekat ima, uvodjenje struje treba da se uradi po projektu i propisima. Posle razvodjenja kablova u celom prostoru oni treba da se povežu u razvodni orman. Izbor razvodnog ormana zavisi od potrebe i namene za koji se objekat koristi. Prema projektnoj dokumetciji se radi ugradnja razvodnog ormana. Pre postavke ormana treba da se proveri da li šema veza i oprema odgovara instalaciji koja je u razvodnom ormanu. Pre kupovine razvodnog ormana poželjno je da Vam savet da dobar električar koji zna koji je orman najbolji za vas. Ukoliko Vam je potreban majstor koji će bezbedno i stručno izvršiti povezivenje električnih kablova sa ormanom možete nas pozvati. Do sada smo pružili ovu vrstu usluge za veliki broj industrijskih postrojenja, hala, magacina i stambenih objekata. Angažovanjem naših majstora dobijate visok kvalitet posla kao i povoljne cene svih elektro usluga.

Razvodni orman za struju

Razvodni orman za struju služi za merenje električne energije u stambenom objektu. Može biti izradjen od metala, inoxsa ili aluminijuma. Montira se na zid ili na postolje. Farba koja se nanosi na njage je elektrostatički zaštićena a boja im je standardna, mada nekada klijenti mogu da zahtevaju odredjenu boju razvodnog ormana. Od namene objekta zavisi šta će se ugraditi u orman. Obično je to strujomer, automatski osigurači, glavni prekidač, vremenski relej, kontaktori i FID sklopka. Postavka oramana mora biti uradjena kako nalažu propisi kako se ne bi dovelo u pitanje bezbednost ljudi i korisnika objekta. Zato Vam je potreban kvalifikovan i stručan električar koji će da uradi postavljanje razvodnog ormara za struju. Naši majstori poseduju svu potrebnu opremu za merenje struje kao i sav neophodan alat koji koriste tokom rada. Ukoliko nas angažujete da pružimo elektro usluge sav posao obavljamo u dogovorenom roku a vaš objekat biće potpuno obezbedjen i siguran.

Popravka ugradnog ormana

Popravka ugradnog ormana zahteva pre svega odgovornog a zatim stručnog majstora. Loše izvedeni radovi na ormanu kao i sa strujom mogu dovesti do velike meterijalne štete i ugroziti bezbednost ljudi. Zato uvek birajte kvalitetne i odgovorne električare. Ako ne poznajete takvog majstora mi smo pravo rešenje za svaki vaš problem koji se tiče električarskih poslova. Bilo kom kvaru, bio on manji ili složeniji prilazimo na odgovoran način. Vaše ukazano poverenje u potpunosti opravdavamo. Profesionalnim pristupom stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata. Ukoliko primetite da je narušen rad vašeg razvodnog ormana, ne odlažite popravku već hitno reagujte i pozovite nas. Hitne intervencije električar obavlja u najkraćem vremenskom roku. Profesionalni električar je dostupan svakoga dana u toku cele godine kako za pravna tako i za fizička lica. Garanciju dajemo na sve pružene usluge kao i na rezervne delove koje mi nabavljamo vama. Nakon završenog posla prostor uvek ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301