Zamena Ventilatora Na TA Peći

Почетна » Zamena Ventilatora Na TA Peći

Zamena ventilatora na TA peći, zamena grejača na TA peći radimo za sve modele svih proizvodjača. Popravka kvarova grejnih tela i hitne intervencije pruža kvalifikovani električar. Zamena ventilatora TA peći kao i servis bele tehnike vršimo svakoga dana tokom cele godine. Povoljna cena svih elektro usluga. Brza, kvalitetna i profesionalna usluga. Dolazimo isti dan.

Zamena ventilatora na TA peći

Sa termoakumulacionom peći se može zagrejati svaki stambeni ili poslovni prostor na vrlo efikasan i ekonomočan način. Električne termoakumulacione peći rade tako što električnu energiju pretvaraju u toplotnu koja se akumulira u šamotnim ciglama. Sama mogućnost da uredjaj može stvarati toplotnu energiju kada je cena struje jeftinija dovodi ga da je najekonomičnije grejno telo na struju. Kada peć akumulira tokom noći dovoljno toplote vi je možete koristiti tokom celog sledećeg dana a da nemate potrošnju struje. Izmedju cigli koje se nalaze u peći postoji kanal kroz koji struji topao vazduh a ventiltor ga svojom snagom izbacuje u prostoriju. Osim što se razlikuju po snazi i broju grejača neke peći imaju jedan ili dva ventilatora. Kada dodje do kvara na ventilatoru prestaje mogućnosT zgrevanja prostora putem izduvavanja. Ukoliko se ne može popraviti potrebna je zamena ventilatora na TA peći. Ako nemate majstora koji će kvalitetno i brzo uraditi zamenu dela možete nas pozvati.

Ugradnja ventilatora na TA peći

Zbog dotrajalosti pojedinih delova u ventilatoru on prestaje sa radom. Takodje velika količina prašine koja se skuplja u njemu može uticati na rad ventilatora. Osim prašine na ventilator se lepe i čestice vatrostalne instalacije iz peći. Zato je potrebno raditi servis TA peći pre svake grejne sezone kako bi se eventualni kvarovi mogli otkloniti na vreme. Redovnim usisavanjem prašine iz peći možete sprečiti prestanak rada ventilatora i produžiti mu radni vek. Ugradnja ventilatora na TA peći ne traje dugo ukoliko je radi obučen i stručan električar. Kada dodje do zastoja rada na vašem grejnom telu možete računati na našu pomoć. Do sada smo uradili veliki broj popravki kvarova i poznajemo rad svakog modela bilo kog proizvodjača. Posedujemo sav potreban alat kao i veštinu i znanje da detektujemo i otklonimo kvar na TA peći. U stručnost naših majstora uverio se veliki broj klijenata kojima smo pružili uslugu na profesionalan i odgovoran način.

Popravka ventilatora TA peći

Popravka ventilatora TA peći nije komplikovan i zahtevan posao potrebno je da se isprati redosled skidanja i zamene delova. Prvo treba da se skine guma sa ventilatora koja se nalazi sa strane kako bi se prišlo biksni. Ukoliko je kvar na biksni treba je zameniti zajedno sa gumom jer se ona ne može popraviti. U slučaju da biksna nije previše istrošena treba je samo podmazati. Kako se prašina skuplja na biksni to utiče na rad ležajeva. Pod uticajem velike količine prašine oni obično zaribaju. Da bi se skinula prašina sa turbine i motora treba pomeriti osigurač kojim je motor pričvršćen. Kada se motor izvadi iz kućišta treba dobro očistiti turbinu. Tada se vrši provera rada motora i ako je sve uredu delovi se vraćaju obrnutim redom i sklapa se ventilator. Za zamenu ventilatora na TA peći i za bilo koju drugu uslugu električara možete nas pozvati svakoga dana tokom cele godine.

Pozovi 069 623 301