Zamena Grejača Na TA Peći

Почетна » Zamena Grejača Na TA Peći

Zamena grejača na Ta peći, popravka ventilatora, termostata su usluge koje pružamo u okviru servis popravka Ta peći. Ukoliko peć ne puni do kraja moguće je da treba zamena grejača na Ta peći. Hitne intervencije obvaljamo tokom grejne sezone. Povoljna cena za popravku kvarova na svim grejnim telima. Brza, kvalitetna usluga, dolazimo isti dan.

Zamena grejača na TA peći

Ta peć je najekonomičnije grejno telo koje koristi za svoje napajanje električnu energiju. Može se uklopiti u svaki prostor i enterijer iz tog razloga i kao i zbog njene grejne efikasnosti još je često prisutna u mnogim domovima i poslovnim prostorima. Jedan od najbitnijih delova za njeno kvalitetno funkcionisanje pored termostata i ventilatora su i grejači. Ako oni izgube svoju funkciju peć će biti slabo zagrejana ili neće biti uopšte topla. Peć se može naštelovati da svoju akumulacionu toplotu pravi u terminu dok je cena struje jeftinija. Tada grejači svoju toplotu prenose na šamotne cigle gde se toplota akumulira i koristi se narednog dana. Pored cigli u peći se nalazi vatrostalna instalacija koja pomaže duže zadržavanje toplote u uredjaju. Ali da bi se stvorila dovoljna količina toplote najbitnije je da grejači budu ispravni. Ukoliko je njihov rad narušen obavezna je zamena grejača na Ta peći kako bi ona ispravno funkcionisala.

Zamena grejača na TA peći svih tipova

Zamena grejača na Ta peći radimo za sve modele svih proizvodjača. Bilo da je u pitanju cevni ili spiralni grejač svaku zamenu radimo brzo i kvalitetno. Kod nekih modela se grejač nalazi odmah ispod poklopca i vatrostalne instalacije gde se grejač vertikalno postavlja izmedju cigli. Ako posedujete ovakav model peći zamena grejača je dosta jednostavna. U slučaju da se grejači nalaze sa strane malo je teža njihova ugradnja. Pre svake zamene potrebno je da se peć ohladi kako bi se kvarovi mogli otkloniti. Ukoliko je grejno telo toplo ne može se intervenisati. Kada Vam je potreban odgovoran i stručan električar za zamenu grejača na termoakumulacionoj peći možete se obratiti nama. Pored obavljanja zamene možemo nabaviti svaki model grejača ukoliko vi to želite. Do sada smo nebrojano puta pružili ovu vrstu usluge za fizička i pravna lica. Kada pozovete kvar otklanjamo u što kraćem vremenskom roku kako biste imali ispravno grejno telo.

Provera ispravnosti grejača TA peći

Provera ispravnosti grejača Ta peći kao i njeno celokupno stanje potrebno je uraditi pre grejne sezone. Provera grejača i kontakta na njima se radi pomoću ommetra. Ako imate termoakumulacionu peć od 6 kw u njoj se nalaze 3. grejača. Ukoliko se desi da jedan grejač stane sa radom stvara se veliko opterećenje na druga dva koji su ispravni. Da ne bi došlo i do kvara na njima potrebno je odmah zameniti neispravan grejač. Svako odlaganje popravke može napraviti veću štetu na uredjaju. Nemojte se ustručavati da nas pozovete iz razloga što smo spremni da u svakom trenutku pružimo pomoć. Bilo da je u pitanju sitan kvar ili neka problematična situacija u kratkom roku dolazimo na vašu adresu. Elektro usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor nakon intervencije električar ostavlja urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301