Zamena Hidrostata Na Veš Mašini

Почетна » Zamena Hidrostata Na Veš Mašini

Zamena hidrostata na veš mašini, zamena programatora veš mašine su deo usluga koje vodimo kao servis bele tehnike. Ako mašina ne prima dovoljno vode potrebna je zamena hidrostata na veš mašini. Za popravke kvarova na uredjaju bele tehnike dolazimo isti dan. Povoljna cena brza I kvalitetna usluga. Hitne intervencije elktričar obavlja u najkraćem roku.

Zamena hidrostata na veš mašini- Usluga

Da bi se pranje veša obavilo kvalitetno pored deterdženta I omekšivača potrebna je I voda. Ukoliko mašina za veš uzima malo vode ili ne prima vodu u bubanj  teško da će se veš uopšte oprati na kvalitetan način. Kada primetite da se ovo dešava  treba proveriti rad hidrostata na uredjaju. Uloga hidrostata je da reguliše kloičinu vode u nekom od zadatih programa pri pranju. Kada na panelu mašine odredite program pranja, programator prenosi signal do hidrostata a on ga prosledjuje do pumpe za vodu. I tako se dobija potrebna količina vode za pranje veša . Neprestano upumpavanje vode u bubanj jasan je znak da je potrebna zamena hidrostata na veš mašini. Dok ne dodje električar problem ispumpavanja vode iz uredjaja rešavate paljenjem centrifuge. Kada dodje do kvara na mašini za pranje veša I potrebna je njena popravka možete uvek računati na naše usluge.

Popravka hidrostata na mašini za prnje veša

Popravka hidrostata na mašini za pranje veša retko kada se radi. U najvećem broju slučajeva kvar se rešava njegovom zamenom. Razlog zbog kog dolazi do kvara na hidrostatu najčešće je njegova dotrajalost. Ako je uredjaj u garanciji trebate pozvati ovlašćenog servisera. Kada to nije slučaj kako obično I biva potreban je dobar električar koji će rešiti problem. Dugi niz godina otklanjamo kvarove na mašini za pranje veša I kvar vrlo brzo detektujemo. Upoznati smo sa radom svakog modela uredjaja bilo kog proizvodjača. Da li je u pitanju stara mašina ili uredjaj nove generacije svaki kvar otljanjamo brzo I efikasno. Ako niste do sada imali pouzdanog majstor na čiju ste pomoć mogli da računate vreme je da nas kontaktirate. Popred popravke, ukoliko želite za Vas možemo nabaviti sve rezervne delove za vaš uredjaj.

Kako se proverava da li je ispravan hidrostata?

Kada mašina ne prima vodu u bubanj ili uzima malo vode odmah se sumlja na ispravnost hidrostata. Da bi se utvrdila ispravnost hidrostata  potrebno je uraditi nekoliko provera. Duvanjem u cev koja vodi do hidrostata treba da se čuje rad kontakata. Ukoliko se ne čuje potrebna je zamena hidrostata. U slučaju da se čuje rad kontakta potrebno je izmeriti njihovu otpornost. Ako vrednosti merenja ne pokazuje dobar rezultata treba zameniti hidrostat. Možda ovo deluje lako ali su za svaku kvalitetnu popravku uredjaja potrebne godine iskustva. Osim zamene hidrostata vršimo I zamenu pumpe, grejača, ležaja, amortizera, kaiša, svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve elektro usluge kao I na rezervne delove koje nabavljamo vama. Usluge ektričara su dostupne za sva fizička I pravna lica. Prostor gde se radi intervencija nakon završenog posla uvek ostavljamo čistim I urednim. Za popravku I servis veš mašina stojimo Vam na raspolaganju.

Pozovi 069 623 301