Zamena Prekidača

Почетна » Zamena Prekidača

Zamena prekidača, povezivanje prekidača sa indikatorom i paralelno povezivanje prekidača vršimo za stambene i poslovne objekte. Povoljna cena elektro usluge za sve popravke kvarova i hitne intervencije. Ukoliko Vam treba zamena prekidača, zamena spratne table ili bilo koja električarska usluga posao obavlja najbolji električar u gradu. Profesionalno, kvalitetno, dolazimo isti dan.

Zamena prekidača- Usluga

Sve radove vezane za uvodjenje struje i popravke na elektro instalacijama izvodi kvalifikovani električar. Kod struje nema malih i velikih kvarova jer ona može ugroziti vašu bezbednost. Iz tog razloga sve poslove treba prepustiti da ih obavlja stručan i iskusan električar. Bez obzira da li se radi zamena prekidača, sijalčnog grla ili zamena automatskog osigurača možete računati na našu pomoć. Ovi poslovi i složenije intervencije su rutina za naše majstore električare jer poseduju višegodišnje iskustvo. U zavisnosti od namene prostora i potrebe korisnika prekidači koji se postavljaju mogu biti jednopolni, dvopolni, trostruki i prekidač sa potencijometrom. Ukoliko se u prekidaču nakupi prljavština ili se on mehanički ošteti ili jednostavno zagalvi dolazi do njegovog kvara. Kada se to dogodi možete računati na naše elektro usluge. Ne pokušavajte da kvar otklonite sami ukoliko ne poznajete osnove elektrike. Često se desi da klijeti sami pokušaju da izvrše zamenu pa naprave kratak spoj i načine veću štetu.

Zamena prekidača za svetlo

Svi prekidači kao i svi elektro uredjaji imaju svoj vek trajanja. Usled čestog korišćenja prekidači mogu da se oštete ili jednostavno su zbog lošeg kvaliteta dotrajali. Nekada ih možete zamenti iz esteskih razloga jer se jednostavno ne uklapaju u ambijent. Kompletna zamena prekidača svakom prostoru daće novi izgled. Zamena prekidača za svetlo za našeg električara je jednostavan i lak posao. On će ga obaviti pomoću šrafcigera i glinerice. Pre svake intervencije obavzno se mora isključiti napajanje struje preko osigurača na tabli. Bezbednost klijenata je uvek na prvom mestu zato svakom poslu prilazimo na odgovoran način. Ne ugožavajte sebe kada već imate nas. Povoljna cena usluge i visokokvalitetan rad su garancija de će se posao obaviti profesionalno. Kako ova vrsta usluge ne spada u hitne intervncije majstor električar se može zakazati kada klijentu to odgovara. Vaše je samo da izaberete model prekidača a naš električar će njegovu zamenu po vašem pozivu izvršiti u razumnom vremenskom roku.

Ugradnja prekidača

Kada se govori o elektro uslugama najjednostaviji zahvat na električnim instalacijama je ugradnja prekidača. Ugradnaj prekidača ukoliko je izvodi kvalifikovan električar ne traje više od 20. minuta. Loše povezan prekidač na elektro instalacije davaće uvek konstantan napon struje sijalici i kada on stoji u isključenom položaju. Cena postovaljanja prekidača nije visoka pa je to jedan od razloga da to ne uradite sami već da angažujete majstora. Nudimo Vam uslugu zamene i ugradnje svih prekidača za bojler, svetlo, kao i zamenu indikatora za kupatilo. Indikatorski prekidač služi da se preko njega pali svetlo, bojler, grejalica ili ventilacija. Bilo koja usluga da Vam je potrebna profesionalni električar po vašem pozivu dolazi na vašu adresu. Ukoliko do sada niste bili korisnik naših električarskih usluga vreme je da proverite zašto imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Za sve usluge električara dostupni smo svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor gde radimo nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301