Zamena ležaja na veš mašini

Почетна » Zamena ležaja na veš mašini

Zamena ležaja na veš mašini, zamena amortizera na veš mašini radimo za sve modele svih proizvodjača. Servis popravka veš mašine i popravke kvarova na uredjajima bele tehnike radimo svakoga dana tokom cele godine. Zamena ležaja na veš mašini je jedna od mnogih usluga koje pruža profesionalni električar. Povoljna cena, kvalitetna i brza usluga.

Zamena ležaja na veš mašini

Ispravan rad mašine za pranje veša je sreća za celu porodicu. Ali kada nastane kvar na njoj dolazi do remećenja obavljanja svakodnevnice. Uvek prvo pomislimo da nije ništa i da će proći pogotovu u situacijama kada je mašina malo bučnija pri radu. Buku u mašini stvarju neispravni amortizeri ili ležaj to jest lager. Ležaj ima ulogu da bubanj u mašini normalno funkcioniše i da se obrće ispravno. Kada dodje do kvara na ležaju bubanj proizvodi buku i malo poskakuje u svom radu. Do kvara na ležaju dolazi najčešće zbog njegove dotrajalosti. U retkim situacijama se dešava da je deo pri fabričkoj ugradnji lošijeg kvaliteta pa je tada potrebna zamena ležaja na veš mašini. Kada čujete buku iz vašeg uredjaja nemojte odlagati rešenje problema već nas pozovite odmah. Svako odlaganje popravke kvara može naneti veću štetu vašem uredjaju.

Zamena ležaja na veš mašini – Usluga

Dosta majstora izbegavaju da rade ovu uslugu jer je sama intervncija dosta zahtevna. Za razliku od drugih kvarova  zamena ležaja na veš mašini zahteva veliku veštinu i znanje. Sama intervencija dugo traje i shodno potrošenom vremenu ne može se naplatiti adekvatno. Da bi se uradila kvalitetna popravka veš mašina se mora razmontirati i mora se izvaditi bubanj iz nje. Nakon toga se vadi doboš iz bubnja i tek tada se može izvaditi lager iz kućišta. Kod nekih modela se mora seći bubanj kako bi se deo zamenio. Kada se deo postavi vraća se doboš i bubanj i sklapa se mašina za pranje veša. Naš električar ne beži od ove intervencije već se trudi da problem reši što je pre moguće. Svaku popravku kvarova vrši na profesionalan i odgovoran način. Ovakvom pristupu posla stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata. Ako nemate dobrog majstora možete računati na našu pomoć.

Ugradnja ležaja na mašini za veš

Ukoliko Vam je potrebna ugradnja lagera na veš mašini možete se obratiti nama. Servis i popravku radimo za sve modele bilo kog proizvodjača. Dugogodišnjim iskustvom lako i kvalitetno otklanjamo svaki nastali kvar na vašem uredjaju. U poslu koristimo sav potreban alat kao i kvalitetne rezervne delove koje možemo nabaviti vama.Bilo da je potrebna zamena programatora, kaiša, creva ili nekog drugog dela stojimo Vam na raspolaganju. Dijagnoza kvara je pola obavljenog posla a mi smo se u tom segmentu pokazali veoma uspešnim. Povoljna cena usluge električara i brza poravka su naša najveća preporuka svim klijentima. Elektro usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Majstor električar za poravku i servis mašine za veš je dostupan svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge kao i za rezevne delove koje mi nabavljamo vama. Prostor nakon završenog posla ostavljamo uvek čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301