Zamena Instalacija Na TA Peći

Почетна » Zamena Instalacija Na TA Peći

Zamena instalacija na TA peći i servis popravka TA peći se obavlja za sve modele svih proizvodjača. Povoljne cene za uslugu zamena instalacija na TA peći, zamena termostata TA peći, grejača, ventilatora. Hitne intervncije izvodimo brzo i kvalitetno. Popravke kvarova na grejnim telima obavljamo isti dan. Električarske usluge pružamo fizičkim i pravnim licima.

Zamena instalacija na TA peći

Kada bi se gledala potrošnja struje TA peć u poredjenju sa elektro kotlovima, grejalicama, radijatorima na struju je naj ekonomičnije grejno telo. U zavisnisti od kapaciteta peć može bez problema zagrejati prostoriju od 30 kvadrata. Preko cigli koje se nalaze u njoj akumulira toplotu koju dobija preko električne energije. Osim termostata, cigli, ventilatora i grejača u peći su postavljeni i kablovi za struju to jest njene instalacije. Instalacije spajaju sve delove peći pa su iz tog razloga veoma bitan deo nje. Ukoliko dodje do problema na kablovima TA peć neće raditi. Kontakti i instalacije vremenom se od toplote peći istope i izgube svoju funkciju. Ako ostetite miris nagorele plastike ili se desi da peć ne puni do kraja uzrok tome su narušene instalacije. Kako bi se izbegli ovi kvarovi mi savetujemo da se postave kvalitetne žice od silikona koje su veoma otporne na toplotu. Ukoliko je potrebna zamena instalacije TA peći mi je obavljamo za kratko vreme.

Promena instalacija TA peći

Da bi ste bili sigurni u ispravnost vašeg grejnog tela proveru stanja žica u njoj treba uraditi pre početka grejne sezone. Ako su instalacije dotrajale mogu ugroziti stanje grejača, termostata ili ventilatora. Promena instalacije TA peći nije zahtevan posao za našeg električara. Nemojte da vas buni kada majstor saopšti da instalacije treba popraviti. To ne znači da treba zamenit sve kablove u uredjaju već samo odrećene žice koje su dotrajale. Tom prilikom koristimo silikonske žice koje su debljine 2,5 kvadrata. One su se pokazale kao jako kvalitetne i dobro podnose veliku toplotu iz cigli u peći. Ako se menja kompletna instalacija dovoljno je od 3 m do 5 metara ovih kablova. Njihova cena nije velika kao i cena elektro usluge pa se samim tim popravka uvek isplati. Ukoliko nas angažujete za ovu uslugu napravili ste dobar izbor. Dugo godina se bavimo održavanjem TA peći i bilo koji problem na njoj otklanjamo brzo i efikasno.

Ugradnja inastalacija u TA peć

Ugradnja inastalacija u TA peć i njena zamena su deo naših redovnih usluga koje pružamo. Svaki problem koji nastane na grejnom telu tokom zime uslugu vodimo kao hitne intervencije. Prioritet nam je da kvar otklonimo u što kraćem roku kako bi se obezbedilo grejanje za prostor. Upoznati smo sa radom svih modela TA peći tako da nam otklanjanje bilo kog kvara ne predstavlja problem. Odgovorno pristupamo električarskom poslu jer nam je prevashodno cilj bezbednost svih naših klijenata. Bez obzira da li je u pitanju manji kvar ili neka složena popravka možete računati na našu pomoć. Činjenica da imamo veliki broj zadovoljnih klijenata govori da usluge pružamo na visokom nivou. Kada Vam je potreban iskusan električar možete nas pozvati. Usluge pružamo svakoga dana u toku cele godine svim fizičkim i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve elektro usluge. Prostor nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301