Zamena Sigurnosnog Ventila Na Bojleru

Почетна » Zamena Sigurnosnog Ventila Na Bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru se vrši za sve modele svih kapaciteta kazana. Ako je potrebna popravka bojlera ili zamena sigurnosnog ventila na bojleru po vašem pozivu dolazimo isti dan. Povoljna cena za popravke kvarova, hitne intervencije i za servis bele tehnike. Profesionalni električar pruža sve elktro usluge brzo i kvalitetno.

Zaamena sigurnosnog ventila na bojleru

Obavljanje svakodnevnice je nezamislivo bez upotrebe bojlera. Nismo ni svesni koliki je značaj ovog uredjaja bele tehnike sve dok se ne desi neki kvar na njemu. Tada ostajemo uskraćeni za puno stvari počevši od umivanja, kupanja, pranja sudova i mnogo drugih stvari. Na sve to dolazi i nervoza jer uredjaj treba što pre popraviti kako bi se normalno funkcionisalo. Ovakvih problema su poštedjeni ljudi koji imaju sistem stalnog snabdevanja toplom vodom bez upotrebe bojlera. Bilo da je reč o kuhinjskom ili kupatilskom uredjaju svi imaju iste komponente ugradjene na sebi. Počevši od grejača, termostata, kazana, instalacija, creva ili cevi i sigurnosnog ventila. Svaki deo mora biti ispravan da bi uredjaj efikasno radio. Svaka popravka bojlera zahteva obučenog i iskusnog električara. Kada Vam je potrebna zamena sigurnosnog ventila na bojleru, grejača, creva ili zamena instalacija u bojleru električar za servis bele tehnike stoji Vam na usluzi.

Čemu služi sigurnosni ventil na bojleru?

Svaki bojler većih kapaciteta mora da ima ugradjen sigurnosni ventil koji je postavljen na mestu gde ulazi hladna voda u bojler. Njegova namena je da spreči nastanak velikog pritiska vode u kaznu uredjaja kako ne bi došlo eksplozije bojlera. Ako je sigurnosni ventil za bojler neispravan dolazi do pregrevanja vode a samim tim i do pritiska u kazanu. Ispuštanje vode iz bojlera preko ventila može smanjiti pritisak u kazanu. Kada sumnjate u rad ventila ili primetite da je promenio boju ili ima korozije na sebi najbolje je odmah pozvati majstora. Kako ovaj deo na bojleru može uticati na bezbednost električar koji otklanja kvar mora biti veoma pouzdan. Ako nemate takvog majstora vreme je da nas pozovete. Popravka sigurnosnog ventila je rutina za svakog našeg majstora. Brzo i efikasno otklanjamo svaki kvar koji je nastao na vašem uredjaju.

Kako proveriti ispravnos sigurnosnog ventila?

Da bi ste proverili ispravnost sigurnosnog ventila bojlera potrebno je pažljivo dodirnuti cev gde je postavljen ventil. Ukoliko je cev vruća ili topla ventil nije ispravan. Kada na slavini pustite hladnu vodu a pojavi se topla jasan je znak da je ventil potrebno zameniti. Uvek savetujemo klijente da se pri kupovini uzimaju kvaliteni ventili od proverenih proizvodjača. Ugradnjom kvalitetnih delova produžavate vek trajanja uredjaju. Ukoliko niste u situaciji da nabavite deo mi to možemo uraditi za Vas. U situaciji da Vam nisu potrebne hitne intervencije elktričara možete zakazati kada to odgovara vašem vremenu. Kako dugi niz godina pružamo elektro usluge spremni smo da pomognemo u svakoj situaciji. Servis popravka bojlera je samo deo usluga koje pružamo za sva fizička I pravna lica. Naši majstori Vam stoje na raspolaganju svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge kao I na rezervne delove koje mi nabavljamo.. Prostor gde radimo uvek nakon završenog posla ostavljamo urednim I čistim.

Pozovi 069 623 301