Servis Popravka Šporeta

Почетна » Servis Popravka Šporeta

Servis popravka šporeta, indukcione ploče i ugradnih rerni se radi za sve modele svih proizvodjača. Kada pozovete popravke kvarova obavljamo isti dan. Povoljna cena za servis ugradne ploče kao i za sve elektro usluge. Servis popravka šporeta se vrši svakoga dana tokom cele godine. Kvalitetnu i brzu uslugu pruža profesionalni električar.

Servis popravka šporeta

Servis šporeta kao i njegovo održavanje radimo za proizvodjače: Beko, Bosch, Elin, Candy, Gorenje, Electrolux, Ariston, Simens, Indesit, Končar, Zanuss, Whirlpool, Alfa Plam, Vox, Metalac

Rešili ste da zamenite šporet ili ga po prvi put kupujete a ne znate za koji da se odlučite mi Vam možemo pomoći. Dobar savet pri kupovini će pomoći da izaberete odgovarajući uredjaj bele tehnike. Šporet treba da bude prilagodjen vašim potrebama. Uvek je dilema da li izbrati šporet sa idukcionom pločom, električni šporet, kombinovani na struju i gas ili šporet sa ravnim pločom. Za koji god da se odlučite svaki će vršit svoj posao samo je cena različita u odnosu na modele. U ponudi imate uredjaj sa infracrvenim ringlama ravnom pločom, klasičnim ringlama i indukcionom pločom. Kombinovani uredjaji imaju dve električne ringle i dve ringle na gas. Bilo koji uredjaj da se nadje u vašem domu svakom je potrebno u nekom trenutku servis šporeta. Najbolji električar će popravku uraditi brzo i efikasno.

Popravka šporeta

Jedna od češćih usluga za koje nas klijenti zovu je popravka šporeta. Kako se ovim poslom bavimo veoma dugo svaki kvar otklanjamo brzo. Upoznati smo sa radom svakog modela i proizvodjača ovog uredjaja bele tehnike. To nam omogućava da kada nas pozovete već u razgovoru možemo da predpostavimo koji je kvar u pitanju. Trudimo se da u najkraćem roku dodjemo na vašu adresu i da osposobimo vaš uredjaj kako biste vi nastavili sa svojim obavezama. Za otlanjanje kvara posedujemo sav poterban alat kao i znanje. Pored poravke šporeta radimo i ugradnju indukconih ploča i ugradnih rerni. Uvek nam je bitno da klijent bude zadovoljan preuženom uslugom kao i cenom usluge. Kada se suočite sa kvarom na vašem uredjaju više ne treba da brinete jer sada imate koga da pozovete. Kvalitetan i dobar električar pomoćiće Vam da rešite svaki problem na šporetu.

Zamena ringle na šporetu

Zamena ringle na šporetu podrazumeva prvo vizuelni pregled. Proverava se da li je ringla promenila oblik, nagorelost, proverava se oštećenje instalacia i da li je slomljena. Kada se utvrdi stanje prelazi se na zamenu ringle bilo kog da je prečnika za sve modele svih proizvodjača.

Zamena grejača u rerni

Vršimo zamenu grejača svih modela i dimenzija na uredjaju. Pored grejača menjamo i sijalicu u rerni kao i ventilator. Po potrebi štelujemo vrata na rerni, menjamo dihtung gumu.

Zamena senzora i prekidača

Radimo zamenu svih vrsta grebenastih prekidača i senzorskih prekidača. Nijedna vrsta prekidača nije nam nepoznanica bilo da se radi o ugradnom šporetu sa rernom, plinskiom uredjaju ili električnom.

Kablovi

Menjamo kablove sa monofaznog na trofazni ili po potrebi obrnuto. Menjamo sve utičnice i utikače na naponskon kablu.

Termostati

Radimo zamenu termostata bilo da su bimetalnii, keramički termostati regulacije i rerne, monofazni, kapilarni ili termostati za automatske grejne ringle i ploče.

Pozovi 069 623 301