Zamena Kaiša Na Veš Mašini

Почетна » Zamena Kaiša Na Veš Mašini

Zamena kaiša na veš mašini, zamena ležaja na veš mašini radimo za sve modele svih proizvodjača. Povoljna cena usluge zamena kaiša na veš mašini kao i za kompletan servis veš mašine. Popravke kvarova na elektro uredjajima obavljamo isti dan. Električar popravka kućnih aparata i bele tehnike radi brzo i kvalitetno.

Zamena kaiša na veš mašini

Da li ste čuli za mašinu za pranje veša koju ne pokreće motor, kaiš i bubanj. Verovali ili ne on postoji. Uredjaj pokreće ljudska snaga. Ono je napravljeno od bureta i unutar njega je postavljen sistem kao za ručno pranje veša. Korisnik sedne na bure i pedalom koja se nalazi na dnu pokreće ceo sistem. Proces je zamišljen tako da u istom momentu pere, ispira i cedi veš kao i da suši odeću. Patent je napravljen za ljude koji vode računa o životnoj sredini i koji sigurno imaju puno slobodnog vremena. Taj izum se zove GiraDora. Za većinu nas mezimica bele tehnike je klasična veš mašina koju pokreću svi delovi u njoj kako bi veš bio dobro opran. Kada nastane kvar na bilo kom delu uredjaja imamo veliki problem u obavljanju svakodnevnice. Jedan od retkih kvarova može biti labav kaiš na uredjaju pa je potrebna zamena kaiša na veš mašini.

Zamena kaiša na veš mašini svih modela

Kaiš i ako nedeluje kao takav je veoma bitan deo koji pokreće mašinu za pranje veša. On prenosi obrtni moment sa motora na bubanj. Kada veš mašina ne okreće bubanj i čuje se buka uzrok tome je najčešće olabavljen kaiš. I ako se izradjuje od kvalitetnog materijala čestom upotrebom mašine za veš vremenom dolazi do njegovog istezanja. U nekim situacijama postane toliko labav da čujete rad motora uredjaja a da se bubanj uopšte na okreće. Zamena kaiša na veš mašini ne traje dugo kad je radi iskusan električara. Kako poznajemo rad svih modela uredjaja za ovaj posao nam ne treba puno vremena. Ukoliko želite mi možemo nabaviti kaiš za Vas i njegova cena nije velika svega par stotina dinara. Kada je potrebna popravka kvara na veš mašini ukažite poverenje našim profesionalnim i odgovornim majstorima.

Kako postaviti remen na veš mašini?

Uočavanje kvara na remenu to jest kaišu na mašini možete utvrditi dodirom njega. Ukoliko nije zategnut treba ga promeniti. Kod nekih modela je lako pristupačan dok kod pojedinih se mora uraditi rasklapanje odredjenog dela mašine. Ako sami rešite da otklonite kvar prvo isključite uredjaj iz struje i zatvorite dovod vode preko slavine. Ovaj posao jeste lak ali naš savet je da uvek prepustite popravku stručnom licu. Ne adekvatnom popravkom možete ugroziti ostale delove veš mašine. Ukoliko Vam je potrebna zamena četkica na motoru, creva, programatora, grejača , ležaja možete se obrati nama. U svakom trenutku smo spremni da pružimo uslugu popravke veš mašine. Uverite se koliko smo profesionalni i stručni. Pozovite nas već danas. Elektro usluge kao i servis i popravku veš mašina pružamo svakoga dana u toku cele godine za sva fizička i pravna lica. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301