Montaža Tuš Kabine

Почетна » Montaža Tuš Kabine

Montaža tuš kabine i postavljanje slivnika u tuš kabini su redovne usluge vodinstalatera za koje nudimo povoljne cene. Montaža tuš kabine na pločice, montaža wc šolje kao i ugradnja sanitarija su usluge koje obavljamo svakoga dana tokom cele  godine. Za popravke kvarova dolazimo isti dan. Hitne intervencije vodinstalatera se vrše u najkraćem roku.

Montaža tuš kabine- Usluga

Kada radite demontažu stare tuš kabine ili kade i potrebna je montaža tuš kabine možete računati na našu pomoć. Od postavljanja izolacije, slivnika, sifona, pričvršćivanja paravana, vrata kabine za tuširanje, klizača do silikoniranja sve obavlja profesionalni vodoinstalater. Tuš kabina se pokazala kao idealno rešenje za svako kupatilo. Bilo da se postavlja na pločice ili se ugradjuje zajedno sa kadom i paravanom dobija se ušteda u prostoru. Pogotovu se pokazala kao idealno rešenje gde su kupatila male kvadrature. Naš savet je da uvek uzmete kvalitetniju  sanitariju iz razloga što se uvek isplati na duži vremenski period. Ukoliko imate samo tuš kadu mi Vam sa dodatkom lajsni za klizanje možemo napraviti tuš kabinu. Takodje izvodimo izmeštanje vodovodnih i kanalizacionih cevi kako bi ih prilagodili ugradnji nove tuš kabine. Naš vodoinstalater je stručan i obučen da pruži sve vodoinstalaterske usluge na kvalitetan i profesionalan način.

Montaža tuš kabine- Popravka

Usled čestog korišćenja tuš kabine u nekom vremenu dolazi do sitnih kvarova na njoj. Najčešće su u pitanji točkići koji se nalaze na klizačima od vrata. Kada se vrata od kabine počnu zaglavljivati ili se teško otvaraju potrebno je zameniti točkiće. Bilo bi poželjno naći odgovarajući točkić koji je napravljen od mesinga ili prohroma. Ovi materijali su daleko otporniji na kamenac i vlagu pa su samim tim i postojaniji. Takodje jedan od češćih problema koji nastaje u tuš kabini je pucanje tuš kade. Problem se može rešiti krpljenjem koje se nije pokazalo kao trajno rešenje. Saveti u tim situacijama od strane vodinstalatera su uvek da je poželjno kupiti novu sanitariju. Bilo da je potrebna popravka kvarova ili ugradnja svih sanitarija u kupatilu možete nas pozvati. Godine iskustva u pružanju vodoinstalaterske usluge su nam omogućile da lako i brzo uradimo motažu tuš kabine bilo kog modela i dimenzija.

Ugradnja tuš kabine

Kada se vrši ugradnja tuš kabine uvek preporučujemo da se uradi hidroizolacija u delu gde se ona postavlja. Sa hidroizolacijom se sprečava nastanak curenja vode u pod i poplave kod komšije naročito u slučaju ako je tuš kabina u ravni poda. Takodje je bitno da se uradi kvalitetna priprema pre nego što se uradi ugradnja tuš kabine. Dobra priprema će pomoći da se lako uradi nivelisanje tuš kabine. Kada radite adaptaciju postojećeg ili izgradnju novog kupatila od nas možete dobiti savet koje je rešenje najbolje za Vas prilikom montaže kabine za tuširanje. Našim angažovanjem garantujemo da će se sve dogovorene usluge uraditi u zadatom roku. Cena usluge vodinstalatera nema skrivenih troškova i može se promeniti samo ukoliko se odstupi od prvobitnog dogovora. Vodoistaklaterske usluge pružamo za sva fizička i pravna lica svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor nakon završenog posla uvek ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301