Zamena Termostata Na Bojleru

Почетна » Zamena Termostata Na Bojleru

Zamena termostata na bojleru, njegovo povezivanje, resetovanje vršimo za sve modele svih proizvodjača. Zamena termostata na bojleru, zamena grejača na bojleru su deo usluga koje vodimo kao servis popravka bojlera. Povoljna cena za hitne intervencije električara kao i za redovne elktro usluge. Brza I kvalitetna usluga dolazimo isti dan.

Zamena termostata na bojleru

Upotreba bojlera je naša svakodnevnica. Preko ovog uredjaja bele tehnike dobijamo toplu vodu za tuširanje, pranje kose, umivanje, pranje posudja. Da li ste se ikada zapitali kako bi smo funkcionisali da ovog uredjaja nema? Verovatno bi smo morali da grejemo vodu na šporetu kao nekada što su ljudi radili da bi imali tople vode. Iz tog razloga treba uraditi jednom godišnje servis bojlera kako ne bismo došli u situaciju da grejemo vodu kao nekada. Deo koji odredjuje temperaturu vode u kazanu bojlera je termostat. On šalje signal grejaču kada treba da se upali ili ugasi u zavisnosti od zadate temperature. Na bojleru postoje dva termostata I to sigurnosni I radni. Uloga sigurnosnog je da isključi napajnje strujom kako ne bi dolazilo do pregrevanja vode a radni služi da reguliše tempraturu vode. Kada dodje do kvara bilo koja od ova dva dela potrebna je zamena termostata na bojleru.

Kako zameniti termostat na bojleru?          

Da bi se uradila zamena termostata na bojleru potrebno je kod starijih modela skinuti poklopac a kod novijih uredjaja termostat se nalazi u priključnoj kutiji. Kvar se detektuje pomoću mernih instrumenata. Mora se biti obazriv prilikom rada jer je u tom delu smeštena sva instalacija od uredjaja koja je povezana sa termostatom. Sonda koja se nalazi uz cev grejača se mora polako izvaditi da se ne bi oštetila. Sonda je ta koja daje informaciju termostatu o temperaturi vode u kazanu uredjaja. Naravno najbitnija stvar je da bojler pre svake popravke isključite sa napajnja struje preko osigurača. Ukoliko niste stručni da uradite zamenu dela a nemate kome da se obratite vreme je da nas pozovete. Zamenu termostata kao I povezivanje sa instalacijama prepustite našem električaru. Profesionalni električar našeg servisa ovaj posao obavlja brzo I efikasno na svim modelima bojlera bili oni u kupatilu ili kuhinji.

Povezivanje termostata na kuhinjskom bojleru

Za povezivanje termostata na kuhinjskom bojleru ili kupatilskom, našem majstoru nije potrebna šema povezivanja termostata u bojleru. Dugogodišnjim iskustvom upoznat je sa radom svakog modela bilo kog proizvodjača. U ne tako čestim slučajevima nekada je dovoljno samo resetovanje termostata kako bi on ponovo radio. Kada ne znate gde kupiti termostat za bojler mi ćemo Vam pomoći. Bilo da je potreban termostat za Ariston bojler ili Beko, Elit, Magnohrom mi ga možemo nabaviti za Vas. Dovoljno je samo da nas pozovete a mi pružamo svaku pomoć kako bi se kvar na vašem uredjaju otklonio. Električar se može zakazati kada to odgovara vašem vremenu. Elektro usluge pružamo svakoga dana u toku cele godine za sva fizička I pravna lica. Garanciju dajemo na sve izvedene radove kao I za rezervne delove koje mi nabavljamo vama. Prostor gde se vrši intervencija nakon završenog posla ostavljamo uvek čistim I urednim.

Pozovi 069 623 301