Montaža Monobloka Wc Šolje

Почетна » Montaža Monobloka Wc Šolje

Montaža monobloka wc šolje, ugradnja wc šolje, vodokotlića su deo usluge vodinstalatera koje pružamo svakoga dana u toku cele godine. Montaža monobloka wc šolje se radi za sve modele svih dimenzija. Povoljna cena vodoinstalatera. Za popravke kvarova dolazimo isti dan. Brza, profesionalna i kvalitetna usluga za sve hitne intervencije vodinstalatera.

Montaža monobloka wc šolje

Nekada su kupatilo ljudi doživljavali kao tehničku prostoriju. Danas je ono postalo sinonim za luksuz i udobnost. Početak i kraj dana se odvija u njima zato se teži da ono postane oaza mira i relaksacije. Zamenom pojedinih sanitarija možete esteski ulepšati svoje kupatilo. Jedna od sanitarija koja može ulepšati izgled kupatila je monoblok wc šolja. Prednosti monobloka u odnosu na klasičnu wc šolju koja ima odvojeni vodokotlić se ne ogleda samo u izgledu. Kod monobloka se ispiranje šolje vrši preko dva regulatora pa samim tim kontrolišete potrošnju vode. Takodje prednosti kod monobloka se ogleda u jednostavnijem održavanju. A možda najveća prednost je u tome što postoji manja mogućnost curenja vode. Iz svih ovih razloga naša preporuka je da obezbedite sebi ovu sanitariju. Ako se odlučite da monoblok postavite u vaše kupatilo i potrebna Vam je montaža monobloka wc šolje možete se obratiti nama.

Ugradnja monobloka wc šolje

Svakim danom dobijamo sve više zahteva da se uradi ugradnja monobloka wc šolje. Kako se vodoinstalaterskim poslovima bavimo dugo vremena ugradnja sanitarija za kupatilo je postala naša rutina. Ukoliko se ugradnja monobloka ne uradi na pravilan i kvalitetan način može doći do curenja vode i pojedinih komplikacija.  Zato montažu prepustite iskusnom i dobrom majstoru. Nikako nemojte dozvoliti da novu sanitariju upropastite lošom montažom i angažovanjem neobučenih majstora. Na ovo Vam skrećemo pažnju jer smo se dosta puta uverili na ovakvo loše poslovanje. Ako vas je prethodni vodoinstalater razočarao i nije uradio svoj posao kako treba vreme je da nas angažujete. Odgovorno i profesionalno pristupamo svakoj vrsti vodinstalaterskih usluga. Ukazano vaše poverenje u potpunosti opravdavamo. Veliki broj zadovoljnih klijenata pokazuje da osim kvaliteta imamo i povoljne cene vodinstalaterskih usluga. Kako je ugradnja monobloka redovna vodoinstalaterska usluga i ne zahteva hitne intervencije majstora možete zakazati kad to vama odgovara.

Montaža monobloka wc šolje-Kako se montira monoblok?

Pri montaži monobloka treba da znate da li vam je priključak simplon ili baltik. U prevodu da li se odvod kanalizacije nalazi u podu ili zidu. Prema mestu odvoda kupujete monoblok. Samo postavljanje vremenski ne traje dugo. Ako poznajete osnove vodoinstalaterskog zanata ugradnju možete i sami uraditi. Vodite računa da priključak šolje sa odvodnom cevi kanalizacije bude dobro uradjen i da šolja pravilno nalegne na pod. Nakon toga postavite vodokotlić na wc šolju i pričvrstite ga šrafovima. Na kraju se preko brinoks creva i EK ventila dovodi voda u vodokotlić. Kad sve postavite testirajte ceo sistem. Ukoliko nema curenja vode uspešno ste uradili montažu monobloka. Za sve usluge vodinstalatera možete nas pozvati svkoga dana tokom cele godine. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor gde obavljamo posao nakon završene intervncije vodinstalater je u obavezi da ga ostavi čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301