Odgušenje Cevi

Почетна » Odgušenje Cevi

Odgušenje cevi profesionalni vodoinstalater obavlja za sve poslovne i stambene objekte svakoga dana tokom cele godine. Odgušenje cevi kanalizacije, otpušavanje vodovodnih cevi, otpušavanje vertikale su neke od usluga za koje nudimo povoljne cene. Kvalitetna i profesionalana usluga za hitne intervencije i popravku kvarova vodovodnih cevi. Po vašem pozivu za redovne usluge vodinstalatera dolazimo isti dan.

Odgušenje cevi        

Pored električnih instalacija vodovodne i kanalizacione cevi igraju bitnu ulogu kako bi neki poslovni ili stambeni objekat normalno funkcionisao. Kada dodje do zagušenja cevi nastaje veliki problem obavljanja svakodnevnice. Neprijatne situacije poput izlivanja vode iz sanitarija ili fekalija iz kanalizacije mogu dovesti do ugrožavanja zdravlja ljudi i samog prostora. Kada dodje do ovakvih problema neophodno je brzo reagovati i time sprečiti nastanak veće štete. Bitna stvar je da u tim trenucima ne treba paničiti već pozvati vodoinstalatera koji će rešiti nastalu situaciju. Odgušenje cevi nimalo nije lak i jednostavan posao pa iz tog razloga nemojte pokušavati sami da rešite problem. Svako otpušavanje bilo ono malog ili velikog inteziteta treba da reši stručan i kvalifikovan vodoinstalater. Ukoliko nemate odgovornog i pouzdanog majstora vreme je da nas pozovete. U svakom trenutku smo spremni da odgovorimo na vaš poziv i da uklonimo zagušenje cev na bilo kom mestu gde je nastalo.

Otpušavanje cevi – Usluga

Sporo oticanje vode, klokotanje u odvodima cevi, neprijatni mirisi su znakovi da postoji mogućnost začepljenja cevi. Odlaganjem neprikladnih stvari u odvode dolazi do blokade kanalizacionih cevi. Otpušavanje cevi najčešće rešavamo pomoću sajli. Metoda koja se koristi kod lakših zagušenja je odgušenje sajlom ručnim putem a kod veće blokade cevi problem se rešava sajlom na elektro pogon. Kada nastane bilo koje začepljenje po vašem pozivu dolazimo u kratkom vremenskom roku. U slučaju da preti opasnost od izlivanja vode ili fekalija uslugu vodimo kao hitne intervencije. Da bi se zagušenje efikasno rešilo koristimo sav neophodan alat i veliko iskustvo koje posedujemo. Kako je ovo usluga koju redovno pružamo garantujemo da ćemo začepljenje rešiti brzo i efikasno. Bilo da su u pitanju metalne, bakrne, gusane ili PVC cevi na svakoj od njih rešavamo problem. Kada Vam treba otpušavanje cevi u kupatilu ili kuhinji uvek možete računati na našu pomoć.

Preventivno čišćenje cevi

Preventivno čišćenje cevi odvoda pokazalo se kao najbolji način sprečavanja zagušenja. S vremena na vreme svoje odvode pročistie sa vakum gumom ili nekim hemijskim sredstvom za otpušavanje cevi. Naša preporuka je da svake dve godine uradite čišćenje cevi pod pritiskom kako bi se odstranile sve masnoće i kamenac sa zidova cevi. U dosadašnjem poslu stekli smo veliki broj klijenata koji koriste ovu našu uslugu. Takodje možemo i uraditi prventivan pregled stanja cevi. Tada koristimo specijalne kamere sa kojima vršimo snimanje cevi. Ukoliko nadjemo curenje cevi ili neku nepravilnost na njoj popravku kvarova obavljamo isti dan. Odgušenje wc šolje, sudopere, postavljanje vodovodnih instalacija, ugradnja sanitarija, servis bojlera su neke od usluga za koje nas možete angažovati. Vodoinstalaterske usluge pružamo za sva fizička i pravna lica svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor nakon završene intervencije ostavljamo uvek čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301