Zamena Glavnog Ventila U Kupatilu

Почетна » Zamena Glavnog Ventila U Kupatilu

Zamena glavnog ventila u kupatilu i redovne popravke kvarova kada pozovete obavljamo isti dan. Zamena ventila za vodu i zamamena galvnog ventila u kupatilu vodinstalater radi kvalitetno i brzo. Nudimo povoljne cene kako za hitne intervencije tako i za sve ostale vodoinstalaterske usluge koje pružamo svakoga dana tokom cele godine.

Zamena glavnog ventila u kupatilu – Usluga

Uloga ventila za vodu je da zaustavi oticanje vode iz cevi kada na njima dodje do pucanja. Zato je potrebno da ventil bude funkcionalan a naročito se to odnosi na glavni ventil u kupatilu. Kada je on u funkciji možete zaustaviti izlivanje vode u kupatilu i sprečiti polavu u prostoriji i nastanak veće materijalne štete. Ukoliko je njegov status narušen primetićete curenje vode a u njagorim situacijama može doći do njegovog pucanja. Da bi se izbegli neželjeni problemi s vremena na vreme proveravajte stanje ventila kao i njegovu ispravnost. Zamena glavnog ventila u kupatilu se radi ukoliko se naruši njegovo stanje iz bilo kog razloga. Ako vidite da ventil za vodu ne zatvara kako treba ne odlažite njegovu zamenu. Reagovanjem na vreme zaštitićete se od mogućih posledica. Takodje u slučaju da ventil korodira i promeni boju kao i da se na njemu nakupio kamenac vreme je da potražite usluge našeg majstora vodinstalatera.

Ugradnja ventila u kupatilu

Ugradnja ventila u kupatilu bez obzira da li je u pitanju EK ventil ili glavni ventil za vodu posao treba da izvede profesonalni majstor. Ovaj deo i ako se vama to možda ne čini tako je veoma bitan kako bi vodovodne instalacije dobro funkcionisale. Nekvalitetna ugradnja i loše postavljen ventil može ugroziti vaš prostor kao i celokupne vodovodne instalacije u kupatilu. Zato je važno da posao obavi odgovoran i stručan vodoinstalater. Ukoliko ga nemate ili ga ne poznajete možete se obratiti nama. Kvalitetno i odgovorno pružamo svaku vrstu vodoinstalaterske usluge. Svako vaše ukazano poverenje u potpunosti opravdavamo. Uvek vodimo računa da budemo ne nametljivi u poslu, da brzo pružimo uslugu kako bi ste vi nastavili sa obavljanjem vaše svakodnevnice. Kada smo kod vas možemo uraditi kontrolu i pregled ostalih ventila ukoliko to Vi želite. Kada Vam je potrebna ugradnja ili zamena ventila za vodu možete računati na našu pomoć.

Glavni ventili u kupatilu

Osim za zatvarnje vode prilikom pucanja cevi glavni ventil u kupatilu služi i da se na njemu zatvori voda kada treba da se uradi popravka vodokotlića, zamena slavine. Moramo napomenuti da u slučaju pucanja ventila, vodu sa njega možete usmeriti pomoću creva od usisivača u kadu, wc šolju ili lavabo. Kada to uradite dok ne stigne vodinstalater vodu treba zatvoriti u šahti ako živite u kući. Ako je vaše mesto stanovanja zgrada vodu zatvorite na glavnom ventilu vertikale. Ukoliko na ventilu dodje do havarije i mlaz vode nije preveliki dovoljno će biti da stavite peškir na njega kako bi se sprečilo izlivanje vode po kupatilu. Svaki kvar na ventilu vodimo kao uslugu hitne intervencije i regujemo u najkraćem vremenskom roku. Usluge vodinstalaters su dostupne svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge a prostor nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301