Zamena Automatskih Osigurača

Почетна » Zamena Automatskih Osigurača

Zamena automatskih osigurača, uvodjenje struje, povezivanje limitatora obavlja porfesionalni električar sa velikim iskustvom. Ukoliko je pregoreo automatski osigurač, dolazimo isti dan kako bi se uradila zamena automatskih osigurača i popravka kvarova. Povoljna cena za uslugu električar hitne intervencije kao i za sve ostale elektro usluge. Brzo i kvalitetno pozovite nas danas.

Zamena automatskih osigurača- Usluga

Razvodna kutija sa osiguračima se nalazi u svakom stambenom i poslovnom objektu. Nekada su se ugradjivali topljivi a danas su ih zamenili automatski osigurači. Uloga svakog osigurača je da zaštiti električne instalacije i uredjaje prilikom dolaska visokog napona struje u elektro mrežu ili kratkog spoja. Svojim elektromagnetnim ili termičkim okidanjem prekida strujno kolo i na taj način sprečava nastanak štete ili havarije na elektro uredjajima i instalacijama. Postavlja se u razvodne ormane, spratne table u svim elektro naponskim sistemima u industrijskim, poslovnim i stambenim objektima. Ako nastane izbijanje osigurača i oni se ne mogu vratiti u funkciju potrebna je zamena automatskih osigurača. Ukoliko nemate dobrog i odgovornog majstora da pruži ovu vrstu usluge možete računati na našu pomoć. Zamenu radimo kvalitetno a Vi dobijate struju u vašem objektu u kratkom vremenskom roku. Ako do sada niste koristili usluge našeg profesionalnog električara vreme je da nas pozovete i uverite se u njegovu brzinu i kvalitet.

Ugradnja automatskog osigurača

Automatski osigurač za razliku od topljivog lepše izgleda i ima duži vek trajanja pa je samim tim i ekonomičniji. Sa njima se lakše upravlja kada dodje do prekida rada jer nema menjanja licne već se vraćnjem poluge na gore ponovo uključuje. Takodje njihova prednost za razliku od starog osigurača je što se manje greje i brže prekida strujno kolo kada dodje do kratkog spoja. Ugradnja automatskog osigurača u spratnu tablu ili orman učiniće vaš objekat bezbednim. Dimenzije osigurača mogu biti od 10 ampera do 32 ampera a u table se postavljaju od 12 do 36 osigurača. Koliko će se osigurača naći u tabli zavisi od potrošača struje u objektu i koliko želite da rasteretite električne instalacije. Ako ne znate koje automatske osigurače treba kupiti ili Vam je potreban neki savet možete se obratiti nama. Uz našu pomoć možete rešiti svaki problem koji imate iz razloga što svakom poslu pristupamo odgovorno. Ugradnja električnih instalacija kao i osigurača su deo naših usluga za koje nas možete angažovati.

Koji osigurač ugraditi?

Kako se sa strujom nije igrati svim klijentima savetujemo da ne kupuju jeftine kineske osigurače jer oni nisu pouzdani. Cena kvalitenijih osigurača jeste malo veća ali sa njima dobijate veliku bezbednost. Mi možemo preporučiti osigurače proizvodjača Hager, Abb, Simens, Aeaton, Schneider. Oni su se pokazali kao pouzdani i kvalitetni a radni vek im je veoma dug. Ugradnjom nekvalitetnog osigurača se može ugroziti elektro uredjaj i same instalacije. Ukoliko osigurač ne prekine strujno kolo odmah pri visokom naponu može doći do kvarova na uredjajima pa i do požara. Cena osiguračke table sa kvalitetnim materijalom je oko 4.500 dinara. Zamenu starih i ugradnju novih osigurača kao i FID sklopke treba da izvede obučeno i stručno lice. Usluge električara su Vam dostupne svakoga dana tokom cele godine za sva fizička i pravna lica. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301