Zamena Prekidača Ringle

Почетна » Zamena Prekidača Ringle

Zamena prekidača ringle se radi za sve modele svih proizvodjača. Zamena prekidača ringle i zamena ringle na šporetu su neke od usluga za koje profesionalni električar nudi povoljne cene. Popravke kvarova na šporetu i uredjajima bele tehnike vršimo isti dan. Hitne intervencije elktričar radi brzo i kvalitetno svakoga dana u toku cele godine.

Zamena prekidača ringle-Usluga

Prekidač za ringlu je jedan od važnijih delova šporeta. Kada dodje do kvara na njemu ringla tada postaje neupotrebljiva. Preko prekidača se odredjuje koliko će se ringla zagrejati. I na taj način se vrši spremanje jela ili kuvanje kafe, čaja, supe. Ponekad se dogodi da neki kontakt popusti na prekidaču ili dodje do sagorevanja žice pa on tada isto prestaje sa radom. Da bi se uradila zamena prekidača ringle ne treba puno vremena ukoliko popravku izvodi dobar električar. Isto tako ako poznajete osnove elktrike i Vi sami možete uraditi njegovu zamenu. Ako niste dovoljno vešti da popravku obavite sami možda je vreme da proverite koliko je naš električar dobar u svom poslu. Svaki kvar na uredjaju otklanjamo veoma brzo i vraćamo šporet u funkcionalno stanje. Za servis bele tehnike i njegovu popravku kvarova sad možete računati na našu pomoć.

Ugradnja grebenastog prekidača

Svaki špotret na električnu energiju ili gas ima ringle na ravnoj ploči ili klasične ringle. Da bi radio potreban mu je ispravan prekidač. Takodje i ekspres ringla zahteva kvalitetan prekidač. Kada menjate stari i radi se ugradnja grebenastog prekidača za šporet možete anagažovati nas. Dugogodišnje iskustvo u električarskim poslovima daje nam mogućnost da svaki kvar otklonimo brzo i efikasno. Upoznati smo sa radom šporeta svih modela svakog proizvodjača. Prilikom zamene prekidača uvek proveramo sve kontakte i žice koje se nalaze na njemu. Za zamenu kontakata koristimo čelične buksne i ukoliko su kablovi nagoreli menjamo ih sa silikonskim žicama. Silikonske žice su se pokazale kao dobro rešenje na dugi niz godina jer mogu da podnesu veliku toplotu. Ukoliko nemate majstora koji će kvalitetno i odgovorno raditi servis popravku šporeta možete nas pozvati već danas. Povoljna cena elektro usluga i profesionalan pristup svakom poslu je razlog da koristite naše usluge.

Zamena prekidača rerne na šporetu

Zamena prekidača rerne na šporetu ili ugradnoj pećnici su deo naših redovnih elektro usluga. Zamena prekidača je uvek rentabilna iz razloga što u svakoj bolje snabdevenoj radnji elktro materijala možete naći odgovarjući deo. Kvalitetni delovi su malo skuplji od kineskih ali njihovom ugradnjom dobijate duži vek trajanja prekidača. Uvek savetujemo klijente da ne štede na rezervnim delovima zato što delovi sumnjivog kvaliteta mogu ugroziti vaš uredjaj. Nekvalitetni delovi mogu napraviti kratak spoj i tako dovesti do požara ili neke veće havarije. Ukoliko želite mi možemo obezbediti svaki zamenski deo za šporet na koji dajemo garanciju. Sa ponosom možemo reći da imamo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su koristili naše usluge električara. Svako ukazano poverenje u potpunosti opravdavamo. Elektro usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301