Montaža Wc Šolje

Почетна » Montaža Wc Šolje

Montaža wc šolje i povezivanje šolje i vodokotlića spada u redovne usluge vodoinstalatera. Povoljna cena za hitne intervencije i popravke kvarova. Kada Vam treba montaža wc šolje po vašem pozivu dolazimo isti dan. Brza i profesionalna usluga. Ugradnja sanitarija, popravka bojlera, odgušenje wc šolje i sve druge usluge pruža profesionalni vodoinstalater.

Montaža wc šolje- Usluga

Da bi kupatilo besprekorno funkconisalo neophodno je da sve sanitrije budu u ispravnom stanju. I najmanje curenje vode sa njih ili neki drugi kvar stvaraju nervozu svima. Pogotovo ako je reč o wc šolji. Kako je ova sanitarija svakodnevno i često u upotrebi jako je bitno da ispravno funkcioniše. Problemi na njoj su u vidu pucanja keramike koje dovodi do curenja vode ili pomeranja iz svog ležišta koji takodje stvara oticanje vode iz nje. Iz prevashodno higijenskih pa tek onda estetskih razloga problem treba što pre rešiti. Montaža wc šolje je naša redovna usluga koju pružamo dugi niz godina. Bilo koji model sanitarije da je u pitanju kada nas angažujete svaki postavljamo brzo i kvalitetno. Takodje ukoliko je potrebno postaviti veći broj sanitarija za kratko vreme možete računati na našu pomoć. Vodoinstalater za postavljanje wc šolje se može zakazati kada to odgovara vašem vremenu.

Ugradnja wc šolje                        

Ugradnja wc šolje nije zahtevan posao ukoliko je izvodi profesonalni majstor našeg servisa. Iz tog razoga ugradnju poverite iskusnom i odgovornom vodoinstalateru. Kvalitetnom i pravilnom montažom se izbegavaju mogući problemi u nekom budućem periodu. Naš vodoinstalater uvek ima neophodn alat kako bi se posao završio brzo. Za adekvatnu ugradnju su potrebni silikon, bušilica, guma za pod, burgije i šrafovi. Ako je vaša stara šolja zacementirana za pod nemojte to da Vas brine. Naš majstor će je ukloniti bez problema a da neošteti pločice vašeg kupatila. Pored priključenja na odvod kanalizacije jako važno je uraditi kvalitetno povezivanje wc šolje i vodokotlića. Više nemate potrebu da tražite majstora za kupatilo dovoljno je da nas pozovete i svaki vaš problem biće rešen. Bilo da je potrebna ugradnja wc šolje, kade, lavaboa, vodoktlića, tuš kabine stojimo Vam na raspolaganju. Uverite se koliko smo dobri i profesionalni u svom poslu.

Montaža wc šolje-Zamena stare i postavljanje nove wc šolje

Priključak odvoda kanalizacije može biti na zidu i u podu od kupatila. Podnini priključak koji je najčešći zovemo simplon a zidni baltik veza za wc šolju. U odnosu na priključak bira se model šolje koji može biti konzolni, samostojeći, monoblok. Veličina sanitarije treba biti uskladjena sa prostorom u kupatilu. Ukoliko radite adaptaciju kupatila i potrebna je zamena statre i postavljanje nove wc šolje ili neke druge sanitarije sada imate kome da se obratite. Takodje sve popravke na vodovodnim cevima možemo uraditi ukoliko imate potrebu za tom vrstom posla. Ukazano poverenje velikog broja klijenata smo do sada u potpunosti opravdali. Osim kvalitetne usluge trudimo se da cena usluge vodoinstalatera bude prihvatljiva i razumna. Saradnju nudimo svim fizičkim i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve izvedene intervencije. Usluge vodoinstalatera su Vam dostupne svakoga dana tokom cele godine. Kada završimo sa poslom prostor gde se obavlja intervencije ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301