Servis Popravka Bojlera

Почетна » Servis Popravka Bojlera

Servis popravka bojlera se vrši za sve modele svih proizvodjača. Za popravke kvarova na bojleru dolazimo isti dan. Zamena grejača na bojleru, termostata, instalacija vodimo kao uslugu servis popravka bojlera. Povoljna cena, kvalitetna, profesionalna i brza usluga. Hitne intervencije su deo naših usluga koje pružamo svakoga dana tokom godine.

Servis popravka bojlera

Servis popravka bojlera se vrši za proizvodjače uredjaja bele tehnike: Ariston, Beko, Magnohrom, Elit, Bosch, Elin, Simens, Metalac, Termorad…

Bojler je uredjaj bele tehnike preko koga se vrši zagrevanje vode koja služi za tuširanje i pranje posudja. Proizvode se u kapacitetima od 5l do 80l a kazan na uredjaju može biti prohromski ili od emajla. U suštini njegov rad je prost, u kazanu se nalazi voda koja se zagreva preko grejača. Temperaturu vode odredjuje termostat a sigurnosni ventil služi da reguliše pritisak u kazanu. Voda iz vodovodnih cevi dolazi u uredjaj preko creva. Svaki ovaj deo treba da bude ispravan kako bi ste imali funkcionalan uredjaj. Koliko god da ga održavate nekada dodje i do kvara na pojedinim delovima. Da bi se vratio u normalno funkcionisanje potreban je električar koji zna da uradi servis popravku bojlera. Profesionalni električar je uvek spreman da Vam pomogne pozovi te nas.

Kvar na bojleru                                            

Dugogodišnjim radom na terenu sa sigurnošću možemo da potvrdimo da je grejač deo koji se najčešće kvari na bojleru. Zatim sledi termostat, kazan , sigurnosni ventil i na kraju creva. Kako je kod nas kvalitet vode loš a grejač se nalazi stalno u njoj, vremenom dodje do skupljnja kamenca na njemu. Slojevi kamenca ugrožavaju njegov rad i dovode do povećanja potrošnje električne energije. Na kraju pod pritiskom kamenca on prestaje da radi. Zato uvek savetujemo da se preventivno čišćenje kazana od kamenca uradi jednom godišnje. Bilo koji od ovih delova da prestane sa radom možete nas angažovati kako bi brzo i efikasno uklonili svaki kvar na uredjaju. Sa bojlerom se nije igrati jer ovaj uredjaj može ugroziti vašu bezbednost kao i vaših ukućana. Kada nas pozovete dolazimo na vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Naš majstor električar će uraditi sve kako bi se kvar otklonio, a vi možete nastaviti obavljanje svakodnevnih obaveza.

Servis popravka bojlera- Majstor za bojler

Da li se radi o kupatilskom ili kuhinjskom bojleru, protočnom ili akumulacionom uvek je potreban dobar električar za bojler. Kako se ovim poslom bavimo dugo godina odgovornim i profesionalnim radom stekli smo poverenje velikog broja klijenata. Svakom poslu pri radu na bojleru pristupamo odgovorno bilo da se radi o sitnoj popravci ili nekoj složenoj intervenciji. Bilo da je uredjaj star ili nov, sve ćemo učinit da ga osposobimo kako se ne bi izlagali trošku za kupovinu novog bojlera. Ukoliko niste u mogućnosti da nabavite rezervni deo mi to možemo uraditi za Vas. Ugradnjom kvalitetnog dela produžavate radni vek vašeg uredjaja. Montaža, servis i popravka bojlera su samo deo naših usluga za koje nas možete pozvati. Garanciju dajemo na sve izvedene radove kao i na rezervne delove koje mi nabavljamo vama. Usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima svakoga dana tokom godine. Prostor nakon završnog posla ostavljamo uvek urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301