Zamena Programatora Veš Mašine

Почетна » Zamena Programatora Veš Mašine

Zamena programatora veš mašine, zamena grejača na veš mašini radimo svakoga dana u toku cele godine. Kada pozovete zamena programatora veš mašine i popravka kvarova se obavlja isti dan. Povoljna cena za servis veš mašina svih modela bilo kog proizvodjača. Majstor za veš mašine pruža brzu, profesionalnu i kvalitetnu uslugu.

Zamena programatora veš mašine

Svaki deo na mašini za pranje veša je bitan kako bi ona obaljala svoj rad. Ali glavni deo za rad uredjaja i koji ga pokreće jeste programator. On reguliše sve programe prilikom pranja veša bez obzira da li veš perete na 30, 40, 60 ili 90 stepeni. Dovoljno je da se preko panela zada neki program a on će sprovesti sve ostalo što je potrebno. Od ubacivanja vode u bubanj do okretanja bubnja i vršenja centrifuge, uzimanja deterdženta i omekšivača, svaki postupak ide preko programatora. U zavisnosti od modela uredjaja programatori i paneli su drugačiji za svaki model ali je uloga svima ista. Preko njegove elktronike se takodje odredjuje rad pumpe, grejača, hidrostata, motora. Kako će veš biti opran u mnogome zavisi od rada programatora. Ako primetite da vaša mašina za pranje veša počinje da preskače odredjene programe potrebno je da se uradi zamena programatora veš mašine.

Zamena programatora veš mašine-Popravka programatora veš mašine

Popravka programatora veš mašine i njegova zamena su deo usluga koju pružamo u sklopu servisa veš mašina. Naš električar poseduje veliko iskustvo za otklanjanje kvarova na svim modelima mašine za pranje veša. Odgovorno i profesionalno pristupa svakom kvaru na uredjaju bilo da je u pitanju čišćenje filtera ili neki složeniji kvar popout programatora. Uvek gledamo da uradimo popravku dela i na taj način poštedimo klijenta izlaganja trošku. Cena novog programatora za veš mašinu  na pojedinim modelima zna da bude tolika da se ne isplati popravljati je. Kada nastanu kvarovi na ovom uredjaju bele tehnike sada imate kome da se obratite. Spremni smo da u svakom trenutku pružimo svu pomoć kako bi se mašina za veš vratila u ispravno stanje. Pored kvalitetne i profesionalne usluge trudimo se da cena usluge elktričara za servis veš mašine bude povoljna. Ukoliko želite za Vas možemo nabaviti svaki rezervni deo.

Zamena procesora na programatoru veš mašine

Najčešći kvar na programatoru nastaje na njegovom procesoru. Kada električar skine programator donosi ga kod našeg elktroničara. Tada se pregleda svaki kontakt na njemu i svi releji, kondezatori, procesor. Preko unimera se mere sve vrednosti i na taj nači se otkriva mesto kvara. Pored procesora i kondezator zna puno puta da se ’pokvari i da remeti rad programarora. Ukoliko deo koji se menja na programatoru nije specifičan njegova popravka ne traje dugo vremena. U najkraćem vremenskom roku popravljamo programator kako bi ste brzo imali ponovo vašu mašinu u funkciji. Ukoliko je potreban neki savet uvek nas možete pozvati. Usluge ektričara su Vam dostupne svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene intervencije kao i na rezervne delove koje mi nabavljamo za vas.. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Prostor gde se izvodi intervncija nakon završenog posla ostavljamo uvek urednim i ćistim.

Pozovi 069 623 301