Servis Popravka Elektro Kotlova

Почетна » Servis Popravka Elektro Kotlova

Servis popravka elektro kotlova kao i ugradnja električnog kotla se radi za sve modele svih proizvodjača. Kada Vam treba električar za servis popravka elektro kotlova po vašem pozivu dolazimo isti dan. Povoljna cena za usluge električara. Hitne intervencije i popravke kvarova obavljamo svakoga dana u toku cele godine vikendom i praznicima.

Servis popravka elektro kotlova- Usluga

Kada se odlučujete za etažno grejanje naša preporuka je ugradnja elektro kotla. Sa njim dobijate čist vid grejanja bez izduvnih gasova i loženja. Ceo sistem se pokreće na dugme. Pogodni su za ugradnju za svaki stambeni i poslovni prostor. Nove tehnologije su donele dobra tehnička rešenja na kotlu. Postepeno puštanje električnih grejača u rad izbegava se da se desi mogućnost strujnog udara u električnoj mreži. Sastavni delovi svakog kotla na struju su sklopka, grejači, pumpa i termostat koji su izradjeni od kvalitetnih materijala. Kvar na njima nastaje usled dotrajlaosti delova. Kada dodje do kvara na uredjaju i potreban Vam je dobar električar koji može uraditi kvalitetno servis popravku elektro kotlova možete nas pozvati. Kada pozovete u kratkom roku dolazimo na vašu adresu i otklanjamo svaki kvar na uredjaju. U toku grejne sezone sve popravke kvarova na elektro kotlu vodimo kao hitne intervencije.

Servis popravka elektro kotlova- Kompletan servis

Kompletan servis električnog kotla treba uraditi svake godine. Najidealnije vreme za servis je pred grejnu sezonu ili nakon završetka grejne sezone. Zbog dotrajalosti delova u toku rada dešava se da se pokvare pojedini delovi kotla. Kako bi ste izbegli neprijatnu situaciju tokom zime kada Vam je uredjaj najpotrebniji treba proveriti funkcionalanost svih delova. Pregledom sklopke, grejača, pumpe, instalcija i termostata sa alatima i mernim instrumentima utvrdjuje se pravo njihovo stanje. Prilikom servisa naš eleketričar će utvrditi stanje kotla. Ukoliko neki deo nije ispravan ili može doći do kvara na njemu u nekom budućem vremenu predočiće se klijentu. Ovim poslom se bavimo dugi niz godina i poznajemo rad svakog uredjaja bilo kog modela i proizvodjača. To nam omogućava da svaki kvar detektujemo i da ga otklonimo brzo i efikasno. Nudimo Vam profesionalnu i stručnu uslugu za servis eketro kotla. Naši električari su uvek spremni da Vam pomognu za svaki problem.

Popravka elektro kotlova                   

Koliko god se trudili da vaš uredjaj održavate na kvalitetan način u nekom trenutku dolazi do kvara na njemu. Tada trebate imati majstora koji će vaš uredjaj brzo vratiti u stanje funkconalnosti, pogotovo ako je reč o električnom kotlu. Usluge koje nudimo prilikom popravke elektro kotlova su:

Zamena instalacija na elektro kotlu

Zamena grejača na na elektro kotlu

Zamena sklopke kotla

Zamena termostata na elektro kotlu

Za svaku popravku kvara kotla na struju posedujemo neophodan alat kao i znanje. Ukoliko želite mi možemo nabaviti svaki rezervni deo za vaš uredjaj. Kada primeteite da vaš uredjaj ne radi kao ranije nemojte dugo čekati već nas odmah pozovite. Garanciju dajemo na sve izvedene radove i na zamenske delove koje nabavljamo za vas. Servis popravka elektro kotlova su deo naših elektro usluga koje pružamo svakoga dana tokom cele godine za sva fizička i pravna lica. Prostor gde izvodimo radove ostavljamo uvek čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301