Zamena Tunel Gume Na Veš Mašini

Почетна » Zamena Tunel Gume Na Veš Mašini

Zamena tunel gume na veš mašini radimo za sve modele svih proizvodjača svakoga dana tokom cele godine. Zamena tunel gume na veš mašini, čišćenje filtera veš mašine, zamena kaiša i servis veš mašine radimo za fizička i pravna lica. Povoljna cena za popravke kvarova na uredjajima bele tehnike. Brza usluga isti dan.

Zamena tunel gume na veš mašini

Kako je mašina za pranje veša složen uredjaj bele tehnike da otkloni svaki kvar na njoj je potreban iskusan električar. Kvar na mašini za veš bio on sitan ili složen izbacuje uredjaj iz funkcije. Takav je slučaj kada dodje do oštećenja tunel gume. Mala rupica, cepanje ili mehaničko oštećenje čine da dodje do propuštanja vode na mašini. Kad se guma ošteti vrata od mašine za veš ne dihtuju dobro i tada dolazi do curenja vode iz uredjaja. I ako je tunel guma veoma izdrživa, usled česte upotrebe mašine nakon izvesnog vremena dolazi do oštećenja na njoj. Ukoliko se ne reguje odmah i ne uradi se zamena tunel gume na veš mašini može doći do poplave u kupatilu. Izbegnite skupljanje vode po kupatilu i kada primetite defekt na gumi pozovite nas da otklonimo nastali kvar na veš mašin.

Menjanje gume na veš mašini

Menjanje gume na veš mašini nije zahtevan posao ali traži malo više vremena. Čest je slučaj da ljudi sami probaju da je zamene ili urade lepljenje gume što mi svakako ne preporučujemo. Kako je tunel guma deo koji se ne menja često naš savet je da posao prepustite stručnom majstoru. Neki modeli zahtevaju skidanje poklopca uredjaja kako bi se uradila zamena dela. Isto je važno da se očisti sva prljavština i naslage na delu gde je bila stara guma. Takodje se mora pravilno skinuti i vratiti čelična opruga koja drži gumu. A najbitnije je da se guma postavi i ulegne pravilno u unutrašnji i spoljašnji  žljeb. Ukoliko se to ne uradi pravilno budite sigurni da će ponovo doći do curenja vode i ako je guma nova. Pri kupovini dela trebate znati da ne postoji univerzalna guma i da se mora uzeti ona koja odgovara vašem uredjaju.

Zamena tunel gume na veš mašini- Svih tipova

Zamena tunel gume na veš mašini vršimo za sve tipove uredjaja kao redovnu elektro uslugu. Majstora možete zakazati kad to vama odgovara. Kvalitetnim i odgovornim radom stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata čije smo ukazano poverenje apsolutno opravdali. Pri radu koristimo kvalitetne rezervne delove koje mi možemo nabaviti vama ukoliko to želite. Ugradnjom kvalitetnog dela produžavate radni vek vašem uredjaju. Pored zamene tunel gume nama se možete obratiti za zamenu grejača, hidrostata, kaiša, programatora, amortizera, ležaja veš mašine. Kada pozovete naš električar dolazi za kratak vremenski rok na vašu adresu. Našim angažovanjem možete biti sigurni da će se svaki kvar popraviti. Usluge električara su dostupne svakoga dana u toku godine kako fizičkim tako i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve izvedene radove kao i na rezervne delove koje mi nabavljamo za Vas. Prostor u kome obavljamo intervenciju nakon završenog posla uvek ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301