Postavljanje Vodovodne Instalacije

Почетна » Postavljanje Vodovodne Instalacije

Postavljanje vodovodne instalacije i izrada kanalizacione mreže u kupatilu radi profesionalni vodinstalater . Za popravku kvarova na vodovodnim i kanalizacionim cevima po pozivu dolazimo isti dan. Povoljna cena i kvalitetna usluga za postavljanje vodovodne instalacije. Vodinstalater pruža sve redovne usluge kao i hitne intervencije svakoga dana u toku cele godine.

Postavljanje vodovodne instalacije- Usluga

Bilo da se radi postavljanje vodovodne instalacije u kupatilu ili kuhinji ceo posao se mora dobro isplanirati. Postavljanje cevi za vodu se mora uraditi na propisan i kvalitetan način. Time se dobija besprekorno funkcionisanje vodovodne mreže i sprečava se nastanak kvarova ili havarije u nekom budućem vremenu. Samo postavljanje cevi se radi u odnosu gde su predvidjene sanitarije u kupatilu. Izrada vodovoda i kanalizacije je vrlo zahtevan posao iz razloga kada se jednom cevi  postave i uradi se malterisanje teško da može doći do njihovog pomeranja. Nakon postavljanja pločica sledi ugradnja sanitarija i ventila za vodu. Na vodovodnu i kanallizacionu instalaciju se radi montaža wc šolje, umivaonika, bidea, kade ili tuš kabine, vodokotlića i bojlera, sifona. Kada Vam trebaju  usluge vodoinstalatera za postavljanje instalacija i montažu sanitarija možete nas angažovati. Nudimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Sve radove izvodimo u zadatim rokovima. Ukoliko je potrebna da se izradi spoljna vodovodna instalacija može te nas pozvati.

Postavljanje vodovodne instalacije – Cena usluge

Cena usluge vodoinstalatera se formira kada se utvrdi obim posla. Cena se odredjuje od zavisnosti da li se radi postavljanje kompletne mreže ili se vrši samo adaptacija postojećeg stanja. Kada pozovete naši majstori dolaze na vašu lokaciju i utvrdjuju tačno stanje koji se radovi trebaju izvesti. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Kako se vodoinstalaterskim poslom bavimo dugo do sada smo izveli veliki broj postavljanja kanlizacione i vodovodne mreže za mnoge privatne i stambene objekte. Kada nas angažujete profesionalnim i odgovornim pristupom opravdavamo vaše ukazano poverenje nama. U poslu koristimo sav potreban alat kao i veliko znanje koje smo stekli dugogodišnjom praksom. Angažovanjem našeg majstora rešili ste pola posla iz razloga što do sada nismo imali ni jednu reklamaciju na naše usluge. Novac nam nikada nije na prvom mestu jer želimo da svojim dobrim i kvalitetnim radom steknemo veliki broj klijenata za buduće vreme.

Ispitivanje vodovodne instalacije

Ako posumnjate da vaša vodovodna mreža u objektu ne fukcioniše kako bi trebalo naš savet je da odmah pozovete majstora. Dobar vodoinstalater pomoću specijalnih kamera može izvršiti snimanje cevi. Ovom metodom se vrši ispitivanje vodovodne instalacije. Pomoću kamere se može najbolje uvideti stanje vodovodnih cevi i da li je došlo do njihovog narušavanja. Na ovaj način vodoinstalater ima sve informacije gde je došlo do kvara. Bilo da je curenje vode na samoj cevi ili spoju, majstor može brzo reagovati kako bi sprečio nastanak većeg problema i havarije. Takodje može uvideti da li voda odlazi u slivnike odgovarajućom brzinom. Na našu pomoć možete računati za sve popravke kvarova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Vodoinstalaterske usluge pružamo svi fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor gde se vrši intervencija uvek nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301