Odgušenje Sajlom

Почетна » Odgušenje Sajlom

Odgušenje sajlom je jedna od metoda kada se radi odgušenje kanalizacije, lavaboa, wc šolje, kade, cevi, vertikale. Nudimo povoljne cene za odgušenje sajlom kao i brzu i kvalitetnu uslugu. Hitne intervencije vodinstalater obavlja u najkraćem vremenskom roku svakoga dana tokom cele godine. Za sve redovne usluge vodoinstalatera dolazimo isti dan.

Odgušenje sajlom – Usluga

Koliko puta ste videli natpis u restoranu, kafiću, hotelu molim Vas da u wc šolju odlažete samo toalet papir. Ovaj natpis nije bez razloga postavljen. Svako odlaganje tufera, pelena, vlažnih maramica, štapića za uši i raznih stvari dovodi do zagušenja kanalizacije. Takodje razne masnoće, sitni ostaci hrane, dlake dovode do blokade odvoda sanitarija. Kada se ovo desi dolazi do neprijatnih situacija u vidu vraćanja vode i fekalija iz kanalizacije. Jedino rešenje ovog problema je uraditi odgušenje sajlom. Ova metoda se pokazala kao najefikasnija za otklanjanje problema prilikom zagušenja kanalizacije ili odvoda. Sajle mogu biti raznih dužina i debljina. U odnosu na profil cevi odredjuje se koja se sajla koristi. Da bi se problem uspešno rešio osim alata potreban je dobar vodinstalater koji zna da koristi sajlu. Ako nemate dobrog majstora koji će rešiti problem pozovite nas. Za uslugu otpušavanja sajlom možete nas angažovati svakoga dana tokom cele godine.

Odgušenje sajlom na elektro pogon

Osim ručnih sajli prilikom otpušavanja koristimo i sajle na elektro pogon. One se koriste u slučajevima gde je blokada cevi velikog inteziteta. Sajla se supšta u odvod i svojom vibracijom koju dobija od mašine vrši probijanje čepa. Takodje na sajle se mogu postaviti odredjeni nastavci koji pomažu da se zagušenje lakše otkloni. Uredjaj mora biti kvalitetan i siguran kako ne bi otkazao prilikom intervencije. Kada dodje do zagušenja najbitnije je da ne paničite i pokušate sami da rešite problem. Pozovite nas a mi ćemo uraditi sve što je potrebno kako bi se problem rešio. Dugo pružamo vodinstalaterske usluge tako da znamo šta nam je činiti u svakoj situaciji. Odgovorno pristupamo svakom problemu i rešavamo ga brzo i efikasno. Profesionalno se odnosimo prema poslu i svako ukazano poverenje u potpunosti opravdavamo. Kvalitet i cena usluge vodoinstalatera je naša najveća preporuka vama da nas angažujete.

Kako se koristi sajla za otpušavanje cevi?

Često nas klijenti zovu i kažu nam da imaju sajlu za odgušenje cevi ali kada je koriste zgušenje im se brzo povrati. Sada ćemo Vam ukratko reći kako se koristi sajla za otpušavanje cevi. Sajla za ćišćenje kanalizacije i odvoda mora biti kvalitetna. Ona se polako spušta u odvod i vrti se u smeru kazaljke na satu. Kada se dodje do blokade polako se stvara pritisak na čep kako bi se on probušio. Prilikom probušenja čepa voda svojim pritiskom odnosi blokadu u kanalizaciju. Postupak treba ponoviti nekoliko puta da bi se skinule sve masnoće i prljavštine sa zidova cevi. Nadamo se da smo bar malo pomogli. Ukoliko je potreban vodoinstalater da reši svako zagušenje dostupni smo svakoga dana tokom cele godine. Vodoinstalaterske usluge pružamo za sva fizička i pravna lica. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor nakon intervencije ostvaljamo uvek urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301