Odgušenje Kanalizacije

Почетна » Odgušenje Kanalizacije
Odgušenje kanalizacije i hitne intervencije obavljamo svakoga dana tokom cele godine. Povoljna cena, brza usluga za otpušavanje sudopere, kade, wc šolje, tuš kabine kao i za odgušenje kanalizacije. Kada nas pozovete dolazimo isti dan u najkraćem vremenskom roku. Otpušenje vršimo ručno, mašinskim putem i specijalnim vozilima. Profesionalni vodoinstalateri.

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije vršimo za sve stambene i poslovne objekte. Do zagušenja uvek dolazi našom nepažnjom. Bacanjem raznih stvari u kanalizaciju dolazi do blokade cevi. Takodje se vremenom u odvodima nakupljaju dlake, masnoće, delići hrane koji dovode do zagušenja. Kada Vam zatreba vodinstalater koji će rešiti svaki problem prilikom zagušenja možete računati na našu pomoć. Otpušavanje kanalizacije radi naš profesionalni vodoinstalater sa velikim dugogodišnjim iskustvom. Za svaki posao posedujemo neophodan alat kao i znanje. Otpušavanje vršimo ručno sajlama, sajlama na motorni pogon kao i specijalnim vozilima. U modernoj opremi koju posedujemo imamo specijalne kamere za snimanje cevi koje nam omogućavaju da lakše detektujemo zagušenje. Hitne intervencije izvodimo u bilo koje doba dana ili noći u najkraćem vremenskom roku. Uslugu možemo pružiti za svaki profil kanalizacionih cevi i odvoda. U kvalitet i znanje naših majstora uverili su se mnoga fizička i pravna lica koja su nam ukazala poverenje a mi smo ga opravdali.

Otpušavanje kanalizacije- Cena

Cena vodoinstalaterskih usluga za otpušavanje kanalizacije se formira na osnovu više faktora. Kada se detektuje gde je nastalo zagušenje i sagleda se cela slika problema majstor donosi odluku na koji način će se izvršiti intervencija. Tada se klijentu saopštava cena i ukoliko se klijent složi sa njom pristupa se izvodjenju posla. Kako posedujemo sav neophodan alat, veštinu i znanje svako odgušenje rešavamo u kratkom roku. Prilikom odčepljenja uskih profila cevi koristimo sajle. Otpušenje se vrši ručnim putem, a ukoliko je intezitet blokade cevi veći koristimo sajle sa rotirajućim glavama na motorni pogon. Kada se otpuši cev postupak se ponavlja nekoliko puta kako bi se otklonile sve masnoće koje se nalaze unutar nje. Svakoj intervenciji pristupamo odgovorno bilo da se radi o malom problemu ili nekom složenom poslu. Kako zagušenje može napraviti materijalnu štetu otpušavanje treba da uradi profesionalni vodinstalater na efikasan i kvalitetan način.

Kako odgušiti kanalizaciju

Na pitanje kako odgušiti kanlizaciju odgovor je jednostavan. Potrebno je samo da nas pozovete i da se uverite kako svako začepljenje rešavamo na profesionalan način. Ovim poslom se bavimo jako dugo i ne postoji oblik zagušenja koji nismo uspeli da rešimo. Bilo da je potrebno odgušenje vertikale, slivnika, sudopere, kade, wc šolje, lavaboa, horizontale uvek možete računati na našu pomoć. Osim otčepljenja možete nas pozvati da uradimo preventivno čišćenje kanalizacijonih cevi. Tada se vrši kompletno pranje cevi iznutra gde se skidaju sve masnoće i naslage sa zidova cevi. Time se dobija njihova maksimalna prohodnost i sprečava se nastanak začepljenja. Za svako odgušenje kao i ostale vodoinstalaterske usluge smo dostupni svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor gde se izvodi intervencija nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim. Ukoliko imate problem pozovite nas već danas i uverite se koliko profesionalno obavljamo svoj posao.
Pozovi 069 623 301