Ugradnja Bojlera

Почетна » Ugradnja Bojlera

Ugradnja bojlera, servis bojlera i popravka bojlera su neke od usluga koje profesionalni vodoinstalater pruža svakoga dana tokom cele godine. Ugradnja bojlera se vrši za sve modele svih kapaciteta. Kvalitetna i brza usluga za sve popravke kvarova. Dolazimo isti dan. Povoljna cena usluge vodoinstalatera. Hitne intervencije obavljamo u najkraćem vremenskom roku.

Ugradnja bojlera

Danas je na tržištu izbor bojlera zaista preveliki. Odluku koji model i od kog proizvodjača izabrati je uvek teško doneti. Izbor ovog uredjaja bele tehnike treba doneti prema potrebama njegovog korisnika. Takodje treba znati da li se uredjaj postavlja vertikalno ili horizonatalno i da li se montaža vrši ispod sudopere ili iznada nje. Prilikom ugradnje uredjaj treba postaviti što bliže bateriji ili slavini kako se topla voda ne bi gubila u crevima.  Ako je bojler udaljen od tuš baterije trebaće duže vreme da topla voda stigne u nju. Ove sitnice Vam možda ništa ne znače ali montažom na odgovarajućem mestu dobija se na uštedi električne energije. Za ugradnju bojlera nudimo usluge profesionalnog vodoinstalatera. Povoljna cena usluge vodoinstalatera kao i kvalitena ugradnja su naša preporuka da nas angažujete. Vaše je samo da odaberete odgovarajući model za vaše kupatilo ili kuhinju a sve druge poslove prepustite nama.

Ugradnja bojlera – Montaža bojlera

Montaža bojlera je odgovoran posao i nije nimalo jednostavan naročito ako se radi u malom prostoru. Pored svog neophodnog alata potrebno je dosta veštine i znanja da bi se sam uredjaj i nosač za bojler montirali ispravno. Lošom ugradnjom može doći do problema na uredjaju. Zato vodite računa kome ćete ukazati vaše poverenje. Kada nas angažujete posao obavljamo u što kraćem roku kako biste Vi dobili toplu vodu i nastavili sa obavljanjem vaših obaveza. Kako se vodinstalaterskim poslom bavimo dugi niz godina do sada smo izvršili veliki broj ugradnje bojlera svih kapaciteta. Ni na jednom poslu nismo imali reklamaciju a pruženo poverenje smo u potpunosti opravdali. Odgovorni i stručni majstori su Vam uvek na raspolaganju. Ukoliko do sada niste pronašli odgovarajućeg majstora koji će uslugu pružiti na adekvatan način vreme je da nas pozovete. Svojim radom dokazaćemo da niste pogrešili kada ste se odlučili za nas.

Zamena bojlera

Kada je vaš uredjaj dotrajao i neophodno je da se uradi zamena bojlera možete nas pozvati. Za kratko vreme zatvorićemo ventil za vodu, ispustićemo svu vodu iz kazana, skinuti creva i raskačiti uredjaj sa električne mreže. Na bilo kom mestu da se nalazi demontaža bojlera će se  uraditi u kratkom roku. Za svaki problem bilo da je u pitanju sitan kvar ili neki kompleksan posao mi uvek imamo rešenje. Uslugu zamene starog i montažu novog bojlera pružili smo hotelima, restoranima, sportskim objektima, vrtićima i mnogi drugim poslovnim objektima. Nama je jedino bitno da klijent bude zadovoljan pruženom uslugom kao i da cena bude odgovarajuća. Usluge vodinstalatera su Vam dostupne svakoga dana u toku cele godine kako za fizička tako i za pravna lica. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor u kom se izvodi popravka kvarova uvek nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednim. Pozovite nas već danas i uverite se koliko smo dobri u svom poslu.

Pozovi 069 623 301