Odgušenje Lavaboa

Почетна » Odgušenje Lavaboa

Odgušenje lavaboa i sve ostale usluge vodoinstalatera pružamo svakoga dana tokom cele godine. Ako lavabo vraća vodu ili čujete klokotanje u lavabou znak je da je zapušena vodovodna cev odvoda. Povoljna cena kvalitetna i brza usluga za hitne intervencije i odgušenje lavaboa. Sve popravke kvarova radimo isti dan. Usluge pruža profesionalni vodoinstalater.

Odgušenje lavaboa

Možda nije u središtu vašeg prostora, ali svima je potreban potpuno funkcionalan lavabo u kupatilu. Lavabo ili bilo koja druga snitarija igraju presudnu ulogu u nesmetanom i srećnom radu u kući ili na poslu, samo u slučaju da nisu blokirane. Ukoliko jesu tada se sve menja. Blokirani odvod lavaboa nije samo neprijatnost već može i ugroziti zdravlje korisnika. Zato je neophodno pozvati našeg vodoinstalatera koji će rešiti problem.  Kao najvažniji deo vaše svakodnevice odvod lavabo mora biti čist kako bi nesmetano funkcionisao. Kada čujete klokotanje u lavabou ili lavabo vraća vodu po malo, ne čekajte već odmah reagujte. Danas mali problem sutra može biti potpuno blokiran odvod umivaonika. Naš dobar vodoinstalater će odgušenje lavaboa uraditi brzo i efikasno kako biste mogli nastaviti sa vašim svakodnevnim obavezama. Bilo da je odvod umivaonika delimično ili potpuno blokiran rešićemo svaki problem. Dovoljno je samo da nas pozovete i date vašu adresu.

Odgušenje lavaboa- Kako otpušiti začepljen lavabo?

Da ne biste sebi postavljali pitanje kako otpušiti začepljen lavabo povedite računa šta odlažete u odvod. Stalnim odlaganjem pasate za zube, pene za brijanje, dlaka u odvod stvaraju se zagušenja. U početku su ona malog inteziteta i njih rešite korišćenjem hemijskog sredstva ili vakum gumom. Kada je zapušen umivaonik toliko da voda ne otiče u odvod i preti da dodje do poplave, problem mora rešiti vodoinstalater. Naš majstor rešava odgušenje sajlom ručnim putem ili sajlom na elektro pogon. Bilo koje od ove dve metode da se koriste svaka je efikasna kako bi se uradilo odčepljivanje odvoda. Postupak se ponavlja više puta jer samo tako će se sa sigurnošću otkloniti nastala blokada. Kako se ovim poslom bavimo dugo, do sada je uradjen veliki broj otpušavanja lavaboa gde se zagušenja nisu vraćala u kratkom vremenskom roku. Osim alata posedujemo i znanje da usluga bude pružena na profesionalan način.

Otpušavanje lavaboa- Sifon            

Kada je lavabo zagušen taj problem može izazavti i začepljen sifon. On je prva linija odbrane da ne dodje do blokade odvoda. U sifonu znaju da se nakupe razne prljavštine i masnoće, pa je prilikom otpušavanja umivaonika prvi korak provera sifona. Nekada je potrebno samo ga isprati vodom i očistiti kako bi problem bio rešen. Ukoliko sifon curi i ne može se lepo očistiti radi se njegova zamena. Ono što mi savetujemo sve klijente je da se ponekad uradi prventivno čišćenje odvoda i kanalizacije. Takodje možemo uraditi i pregled svih cevi vodovodnih instalacija pomoću specijalnih kamera sa kojima vršimo snimanje cevi. Zapušena vodovodna cev uvek može napraviti havariju. Iz tog razloga ako Vam je potrebno odgušenje sudopere, kanalizacije, wc šolje ili servis bojlera i sve druge vodoinstalaterske usluge možete nas pozvati. Dostupni smo svakoga dana tokom cele godine za sva fizička i pravna lica. Garanciju dajemo na sve pružene usluge vodoinstalatera.

Pozovi 069 623 301