Zamena Instalacija Na Šporetu

Почетна » Zamena Instalacija Na Šporetu

Zamena instalacija na šporetu, zamena grejača na rerni i servis bele tehnike su neke od mnogih usluga koje pružamo. Zamena instalacija na šporetu za sve modele svih proizvodjača se obavlja brzo i kvalitetno. Električar nudi povoljne cene za hitne intervencije kao i za sve redovne usluge koje vršimo isti dan.

Zamena instalacija na šporetu- Usluga

Kada uključujete šporet i desi se da osigurač na tabli iskoči jedan je od znakova da možda na kablovima u uredjaju postoji kratak spoj. Takodje ukoliko osetite miris spaljene plastike kada se šporet upali pokazuje da su žice u njemu ogoljene ili su dotrajale. Kako se šporet svakodnevno često upotrebljava, usled toplote ringle i rerne u nekom trenutku dolazi do topljenja izolacije na kablovima. Dešava se da kontakti oslabe pa iz tog razloga dolazi do problema sa instalacijama. Ako se neki od ovih znakova dešavaju na vašem uredjaju potrebna je zamena instalacija na šporetu za koju nas možete pozvati. Kako poznajemo rad svakog modela šporeta električar će brzo otkriti mesto gde je nastao kratak spoj i efikasno će otkloniti kvar. Uslugu servis popravka šporeta u koju spada zamena instalacija smo pružili za veliki broj fizičkih i pravnih lica. Ukoliko Vam je potreban odgovoran i stručan električar možete nam se obratiti.

Zamena instalacija na šporetu- Popravka šporeta

Bilo da je uredjaj star 10 godina i više ili je novije generacije popravka uredjaja i zamena instalacija na šporetu je uvek isplativa. Cena rezervinih delova nije velika kao i cena elektro usluge. Kada imate problem sa instalacijama nemojte odlgati pozivanje majstora, jer kratak spoj može napraviti veću štetu na uredjaju pa čak i izazvati požar. Prilikom intervencije ne dolazi do promene kompletne instalacije već se vrši zamena onog dela kabla koji je oštećen. Za zamenu koristimo kvalitetne silikonske kablove koji imaju veliku otpornost na toplotu. Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Uvek smo spremni da Vam pomognemo u svakom trenutku. Bilo da se radi o sitnom kvaru ili složenoj intervenciji možete računati na nas. Za svaku elektro uslugu koju pružamo imamo sav potreban alat kao i veliko znanje, odgovornost i iskustvo. Svako vaše ukazano poverenje opravdaćemo u potpunosti. Za nas ne postoji kvar koji ne možemo rešiti.

Povezivanje kabla na šporet

Bez obzira da li je vaša utičnica za šporet monofazna ili trofazna mi Vam možemo uraditi povezivanje kabla na šporet. Ukoliko je vaš kabal dotrajao ili se ogolio naš savet je da ga promenite kako se ne bi narušio rad uredjaja. Cena kabla nije velika a zamena se obavlja veoma brzo. Naša preporuka da ako ste u mogućnosti šporet uvek povezujete na trofaznu utičnicu. Ovakvo povezivanje rasterećuje instalacije u šporetu i samim tim možete koristiti veći broj ringli i rernu u istom trenutku. Ako je uredjaj povezan na monofaznu utičnicu prilikom korišćenja više ringli u isto vreme zbog opterećenja može dolaziti do iskakanja osigurača. Usluge električara su dostupne kako za fizička tako i za pravna lica svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge kao i na rezervne delove koje mi nabavljamo vama. Prostor gde se obavlja intervencija nakon završenog posla uvek ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301