Kuhinje po meri

Почетна » Kuhinje po meri

Kuhinje po meri sa šankom, male, velike izradjujemo u dogovorenom roku. Kuhinje po meri pravimo sa najsavremenijim mašinama za drvo. Stolovi, cipelarnici, dnevne sobe, ormani i sav ostali nameštaj se izradjuje od medijapana i univera u raznim dezenima i bojama. Nudimo povoljne cene kao i kvalitetnu izradu kuhinja.

Kuhinje po meri- Cena

Cena kuhinje zavisi od nekoliko faktora. Na cenu utiču dimenzije kuhinje, vrsta materijala od koga se kuhinja pravi, debljine i vrste radne ploče kao i od kvaliteta okova koji se ugradjuju. Pod okovima mislimo na klizače fioka i ručke za elemente. Ukoliko je u pitanju izrada nestandardne kuhinje cena će biti drugačija. Konačna cena se dobija posle uzimanja mere i izbora  vrste materijala od koje će se kuhinja praviti. Dolazak majstora za uzimanje mera, transport kuhinje i njena montaža se ne naplaćuju. Ono čime se mi ponosimo je da se svaki dogovor oko roka izrade i montaže ispoštuje. Ako još uvek nemate viziju kako će  da izgleda vaša kuhinja naši dizajneri Vam mogu pomoći u tome. Kako bi se prostor kuhinje iskoristio maksimalno mora se sve dobro osmisliti. Isto tako sve što Vi zamislite mi možemo uraditi. Sigurni smo da vašu kuhinju možemo napraviti funkcionalnom a da pri tom dobijete povoljnu cenu izrade i kvalitet izrade. Ukoliko Vam je potrebna neka dodatna informaacija ili savet možete nas kontaktirati. Garanciju dobijate za sve delove i elmente kuhinje kao i na okove koji su postavljeni.

Kuhinje po meri

Standardne kuhinje koje se prodaju po salonima nameštaja često je teško uklopiti u postojeći prostor. Kada se nadjete u takvoj situaciji najbolje i najefikasnije rešenje je uraditi kuhinju po meri. Prednost ovakvih kuhinja je u tome što vi birate njen izgled, dizajn i njenu funkcionalnost. Bilo da je prostor gde je predvidjena postavka kuhinje veliki ili mali, ili  se spaja sa trpezarijom on se mora iskoristit maksimalno. Pravilnim rasporedom svih elemenata dobijate praktičnu i funkcionalnu kuhinju. Bilo da se radi o modernoj ili klasičnoj kuhinji sve se mora dobro osmisliti i ceo prostor iskoristit. Do sad smo uradili veliki broj kuhinja po meri tako da Vas  možemo posavetovati šta je najbolje za Vas. Svaku vašu želju možemo sprovesti u delo kako biste dobili kuhinju o kojoj ste uvek maštali.  Ako se odlučite da nama ukažete poverenje mi ćemo ga u potpunosti opravdati.

Izrada kuhinja po meri od medijapana i univera

Univer i medijapan su materijali od kog se najčešće izradjuju kuhinje po meri. Laki su za obradu i njihova iskorišćenost u radu je maksimalna. Univer je jeftiniji materijal od medijapana pa i sama izrada kuhinje ima nižu cenu. To je pločasti materijal koji se dobija oplemenjivanjem sirove iverice melaminskom folijom. S obzirom da se folija nalazi sa obe strane ploče  velika je paleta dezena. Na ovom materijalu tekstura kuhinje se može uraditi po želji klijenta. U ponudi je širok izbor dekora i boja, što vam omogućava  izbor različitih varijanti koje se mogu postaviti na elementima u kuhinji. Toliko verno oslikava drvo da tek kada se približite kuhinji shvatate da se radi o kompozitnom materijalu. Univer se lako održava i otporan je na hemijske i mehaničke uticaje. Ploče od medijapana  za razliku od univera nemaju boju. Posle sečenja moraju se farbati u boju koju je klijent odabrao. Paleta boja i nijansi je veoma velika. Klijent može birati da li  će front kuhinje biti u matu ili visokom sjaju. Mogućnost obrade medijapana je velika pa se po njemu mogu praviti duborezi raznih dubina i širina.

Pojedinačni elementi za kuhinju

Pojedinačni elementi za kuhinju se izradjuju kada se neki deo kuhinje menja ili kada Vam je potrebno više prostora za odlaganje sudova, escajga ili tanjira. Pojedinačne elemente možemo napraviti u svim veličinama i bojama. Ukoliko ne želite da menjate celu kuhinju, pravo rešenje je postavljanje pojedinačnih elemenata. Kad se urade po meri, lako se uklapaju u svaku kuhinju. Kod nas možete poručiti i izradu kuhinjskih ostrva. Kuhinjska ostrva daju kuhinji posebnu elganciju, a uz to se dobija dodatna radna površina i više prostora za odlaganje stvari. Ako Vam je radna ploča oštećena ili dotraja lako je možemo zameniti. Ukoliko se odlučite za pojedinačne elemente naš savet je da ih radite od univera zbog veće mogućosti kombinovanja tekstura i boja.

Okovi za kuhinje

Okovi za kuhinje su važan element kako bi ona dobila svoj prelep izgled i svoju funkcionalnost. Na našem tržištu postoji veliki izbor okova. Na vama  je da izaberete koji želite da postavite. Pojedini okovi znaju da budu skupi iz razloga što njihovi prozvodjači daju doživotnu garanciju na njih. Naš savet je da uzmete okove koji su cenovno isplativi na duži vremenski period. Koji se okovi postavljaju kao i kako će se elmenti na kuhinji otvarati zavisi od zahteva klijenta. Da li će okovi biti sa usporivačima ili klasični, da li će fioke biti sa  ručicama ili magnetima odlučuje kupac. Mi možemo da Vam ukažemo na njihove prednosti i mane. Konačnu odluku koji se okovi postavljaju na kuhinji donosite Vi. Ukoliko nemate majstora koji će ugraditi sudoperu i postaviti rasvetu, tu smo da vam ponudimo i tu vrstu usluge.  

Pozovi 069 623 301