Odgušenje Vertikale

Почетна » Odgušenje Vertikale

Odgušenje vetrikale, otpušavanje cevi radimo za sva pravna i fizička lica. Brza usluga prilikom hitne intervencije za zagušenje kanalizacije i svih odvodnih cevi. Nudimo povoljne cene za odgušenje vertikale za stambene i poslovne objekte. Za sve redovne vodoinstalaterske usluge i popravku kvarova dolazimo isti dan. Profesionalni vodoinstalater Vam je na usluzi.

Odgušenje vertikale

Najčešća usluga koju pružamo svakodnevno se odnosi na zagušenja. Uvek smo spremni da odgovorimo na svaki poziv i da u kratkom roku rešimo problem. Za svaku intervenciju posedujemo sav potreban alat kao i kamere za snimanje cevi. Da bi se svaka intervencija uspešno obavila potrebna je veština i znanje koju smo stekli obavljajući vodoinstalaterski posao dugi niz godina. Za nas nije nikakva prepreka kada nastane zagušenje kanalizacije ili odvoda u kupatilu i kuhinji. Svaki problem smo do sada uspešno rešili a klijenti su bili zadovoljni našom uslugom. Svako ukazano poverenje smo u potpunosti opravdali a nama je to najbitnije u našem poslu. Odgušenje vertikale, sudopere, kade su neke vodoinstalateske usluge za koje nas možete angažovati svakoga dana tokom cele godine. Kada god da se desi zagušenje znajte da smo uvek spremni da Vam pomognemo. Kod situacija gde je potrebna hitna intervencija dolazimo u najkraćem vremenskom roku.

Odgušenje vertikale u zgradi

Ukoliko živite u zgradi i sa vremena na vreme osećate u stanu neprijatne mirise ili voda sporo otiče u odvod nagoveštaj je da će doći do zagušenja. Vremenom se u cevima odvoda skupljaju razne masnoće, talog od kafe, sitni ostaci hrane koji dovode do blokade odvoda. Isto tako ne mora kod vas biti začepljenje da bi došlo do blokade vertikale u zgradi. Ovaj problem može imati uticaj na sve stanare pa je potrebno odmah reagovati. Kako bi ste rešili ovu neprijatnost na brz i efikasan način možete nas pozvati. Do sad smo puno puta uradili otpušavanje kuhinjske vertikale u zgradi tako znamo kao da rešimo problem. Odgušenje radimo čeličnim sajlama ručno ili ako je potrebno mašinskim putem. U slučaju zagušenja velikog inteziteta posao obavljamo sa specijalnim vozilima Woma za kanalizaciju. Naš savet je da radite prventivno čišćenje vertikale zgrade kako bi se sprečio nastanak zagušenja.

Snimanje kanalizacionih cevi kamerom

Kada se dešava da se vertkala često zapušava u poslovnom ili stambenom objektu postoji velika verovatnoća da je problem sa kanlizacijom. Vraćanje vode iz kanalizacije zna da napravi veliki problem i da utiče na zdravlje ljudi. Najbolji i najefikasniji nači da se utvrdi stanje kanlizacije je da se uradi pregled pomoću kamera za kanalizacione cevi. Na ovaj način se može utvrditi kompletno stanje kanalizacione mreže i videti da li negde ima pukotina koje dovode do curenja vode. Kada se završi pregled snimanjem kamerom može se doneti prava odluka na koji način treba rešiti problem. Bilo da Vam je potrebno otpušavanje sudopere, odgušenje kanalizacije, tuš kabine, lavaboa i ostalih odvoda možete potražiti našu pomoć. Uslugu odgušenja i ostale vodoinstalaterske usluge radimo kako fizička tako i za pravna lica. Dostupni smo svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve uradjene intervencije. Prostor nakon završenog posla ostavljamo uvek čistim.

Pozovi 069 623 301