Zamena Ventila Za Vodu

Почетна » Zamena Ventila Za Vodu

Zamena ventila za vodu se radi kada se dešava curenje ventila za vodu ili ukoliko ventil ne zatvara dobro vodu. Profesionalni vodinstalater nudi brzu uslugu kao I povoljne cene za hitne intervencije I ostale redovne usluge vodoinstalatera. Po vašem pozivu dolazimo isti dan kako bi se uradila zamena ventila za vodu I sve popravke kvarova.

Zamena ventila za vodu

U svakom objektu bio on stambeni ili poslovni ugradjen je veliki broj ventila za vodu. Uvek je postavljen jedan koji je glavni a ostali su regulatorni I oni se postavljaju kod slavina, sudopera, bojlera, baterija. Najgora situacija koja može da Vam se desi je pucanje ventila. Kako je on stalno pod pritiskom vode usled pucanja dolazi do izbijanja velikog mlaza vode. U toj situaciji preti da nastane poplava u vašem objektu. Ako kvar nije nastao kod glavnog ventila na njemu treba zatvoriti vodu. Ukoliko je curenje vode na njemu voda treba da se zatvori na ventilu u šahti. Kada primetite da sa bilo koje vrste ventila postoji curenje ili kapljanje vode trebate odmah reagovati. Isto u situaciji ako ventil ne zatvara dobro vodu potreban je majstor vodoinstalater. Zamena ventila za vodu je ozbiljan posao koji treba da izvede odgovoran, kvalifikovan I dobar vodinstalater.

Zamena svih vrsta ventila        

Kako ventil igra važnu ulugu u celom sistemu vodovodne mreže potrebno je da svaki bude u ispravnom stanju. Kada dodje do pucanja vodovodne cevi on je prva linija odbrane kako bi se sprečilo izlivanje vode. Zato uvek vodite računa u kakvom su stanju vaši ventli. Ako ste primetili da je boja na njemu promenjena ili da se pojavljuje korozija uradite njegovu zamenu na vreme. Ukoliko je ventil vlažan ili se pojavljuje curenje vode iskreno vas savetujemo da nas odmah pozovete. Uvek smo dostupni za popravke kvarova na ventilu bilo da je uzidni ventil, EK ili neka druga vrsta ventila. Popravku glavnog ventila vršimo I pod pritiskom vode. Imamo veliko iskustvo u zameni svih vrsta ventila za bilo koju namenu. Za svaku intervenciju imamo neophodan alat I znanje koji su garancija da će svaki kvar biti brzo I efikasno otklonjeni. Potrebno je samo da nas pozovete.

Kako zameniti ventil za vodu?

Ukoliko nkada niste zamenili ventil za vodu I niste dovoljno stručni naš savet je da to ne pokušavate. Sa vodom se nije šaliti I ako deluje da je problem mali nikada nemojte ništa prepustiti slučaju. Pogotov ako je reč o ventilima. Kako se vodoinstalaterskim poslom dugo bavimo nagledali smo se posledica koje su izazvali loši ventili. Da ne biste došli u situaciju da su Vam potrebne hitne intervencije vodoinstalatera prepustite posao kvalifikovanom majstoru. Uvek savetujemo klijente da kupuju proverene I sigurne ventile a ne neke jeftine. Cena dobrog ventila je možda malo skuplja ali u odnosu šta sprečava da se dogodi, cena nije velika. Kad Vam je potreban dobar vodoinstalater koji će rešiti vaš problem možete nas pozvati svakoga dana tokom cele godine.Vodoinstalaterske usluge pružamao kako fizičkim tako I pravnim licima. Garanciju dajemo na sve izvedene intervencije. Majstori prostor gde rade ostavljaju čistim I urednim.

Pozovi 069 623 301