Odgušenje Slivnika

Почетна » Odgušenje Slivnika

Odgušenje slivnika,odgušenje kanalizacije, sudopere, wc šolje, lavaboa su neke od vodoinstalaterskih usluga koje pružamo svakoga dana u toku cele godine. Zapušen podni slivnik efikasno rešava dobar vodoinstalater. Povoljna cena za odgušenje slivnika i popravku kvarova. Za redovne usluge vodinstalatera dolazimo isti dan. Hitne intervencije vodoinstalatera obavljamo u najkraćem vremenskom roku.

Odgušenje slivnika- usluga

Odgušenje slivnika je jedna od čestih usluga koje pružamo svakodnevno u stambenim i poslovnim objektima. Kako je položaj slivnika u podu u njegov odvod lako dospeju razne stvari koje zanju da naprave zagušenje. Dlake, sitni kamenčići, pesak koji se unosi preko obuće u kupatilo se vremenom  skupljaju u odvod. Takodje i deca svojom radoznalošću guraju vatu, tufere, pastu za zube, sitne igračeke u odvod i na taj način naprave blokadu. Kako je slivnik najniža tačka odvoda vode u kupatilu treba posebno voditi računa o njemu. Kada nastane blokada problem rešavamo sajlama na elektro pogon. Kod manjeg inteziteta zagušenja blokada se razbija pomoću ručne sajle za otpušavanje. Imali smo situacije kada se zagušenje moralo rešavati crevom pod pritiskom ali to su vrlo retki slučajevi. Kada Vam je potreban vodoinstalater da reši nastalo zagušenje možete računati na našu pomoć. Brzo i efikasno otklonićemo svaku blokadu nastalu u slivniku.

Otpušavanje slivnika

Kada zapuši slivnik problem ne rešavajte sami. Ukoliko žica za otpušavanje nije adekvatna može doći do oštećenja cevi i time se stvara veći problem. Oštećenjem cevi odvoda stvarate sebi dosta veće troškove intervencije. Voda koja se pokazuje na slivniku ne mora odmah da znači da je slivnik zapušio. Često se dešava da je odvod od sanitarija taj koji stvara problem ali kako je slivniku u najnižoj tački problem se pokaže na njemu. Neprijatan miris iz slivnika je znak da postoji mogućnost začepljenja. Kada primetite da je rad slivnika narušen morate odmah reagovati naročito ako živite u zgradi. Rešavnje problem se mora izvesti sa odgovarjućim alatom i adekvatnom opremom. Odgušenje slivnika zahteva hitne intervencije kako bi se sprečilo veće izlivanje vode po prostoru. Osim čišćenja unutrašnjeg i spoljašnjeg slivnika možemo pružiti uslugu odgušenja wc šolje, vertikale, sudopere, kanlizacije i bilo kog drugog odvoda. Ako imate potrebu za dobrim majstorom pozovite nas već danas.

Odgušenje slivnik-Kako otpušiti slivnik?

Da ne biste ovo pitanje postavili pokušajte redovno da održavate odvode. Sami tim sprečavate mogućnoist nastanaka začepljenja. Sa vremena na vrema nekim hemijski sredstvom za otpušavanje ispreite vaše odvode. Isto tako toplom vodom ih možete isprati i ukloniti masnoće sa zidova cevi. Ukoliko imate mogućnosti poželjno je svake dve godine uraditi preventivno čišćenje kanalizacije i slivnika. Takodje pomoću specijalnih kamera za snimanje cevi možete na vreme uočiti nepravilnosti na odvodima. Za svaku vodinstalatersku uslugu koja Vam je potrebna možete nas angažovati. Povoljna cena vodinstalaterske usluge, profesionalnost, odgovornost kao i garancija na izvedene poslove su naša najveća preporuka vama. Dugogodišnjim radom stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata čije smo ukazano poverenje u potpunosti opravdali. Usluge vodinstalatera su Vam dostupna svakoga dana tokom cele godine. Prostor u kom se obavlja intervencija nakon završenog posla ostavljamo uvek urednim i čistim. Našim angažovanjem izbegavate pitanje kako otpušiti slivnik.

Pozovi 069 623 301