Odgušenje Tuš Kabine

Почетна » Odgušenje Tuš Kabine

Odgušenje tuš kabine, odgušenje lavaboa i sva ostala otpušavanja radi profesionalni vodoinstalater. Nudimo povoljne cene za odgušenje tuš kabine. Usluge vodoinstalatera za popravke kvarova možete dobiti svakoga dana u toku cele godine. Pružamo brzu i kavalitenu uslugu. Po vašem pozivu hitne intervencije vodinstalater obavlja u najkraćem vremenskom roku. Pozovite nas već danas.

Odgušenje tuš kabine

Našom nepažnjom dolazi do zagušenja odvoda. Kada bi smo malo više vodili računa šta sve ispuštamo u odvode sanitarija, retko kada bi trebala usluga vodoinstalatera. Zagušenje nije samo neprijatna situacija već ono može napraviti i štetu u prostoru ako se problem ne otkloni na vreme. Znaci poput sporog oticanja vode, neprijatni mirisi ili povratak vode u sanitariju ukazuju da je došlo do zagušenja. Začepljenje odvoda tuš kabine ne nastaje u momentu već se vremenom u njega skupljaju razne masnoće i dlake. Začepljenja manjeg inteziteta možete rešiti i Vi sa vakum gumom ili nekim hemijskim sredstvom za otpušavanje odvoda. Kada je zagušenje veliko i preti da ugrozi vaš prostor potreban je vodoinstalater. Iskusan i dobar vodoinstalater uradiće odgušenje tuš kabine za kratak vremenski rok. Ukoliko nemate adekvatnog majstora koji će Vam pružiti pomoć kako bi se problem rešio koji je nastao na tuš kabini pozovite nas.

Kako otpušiti tuš kabinu?                   

Kada imate zapušenu tuš kabinu ovo pitanje ne treba sebi da postavljate. Dovoljno je samo da nas pozovete a mi znamo kao se rešava svako zagušenje. Po vašem pozivu dolazimo u najkraćem vremenskom roku na vašu adresu i rešavamo nastali problem. Najefikasniji način da se reši blokada odvoda na sanitariji je pomoću sajli. Postoje dve metode koje se koriste. Ako začepljenje nije veliko pristupa se ručnom otpušavanju pomoću sajle a u slučaju veće blokade radi se odgušenje sajlom na elektro pogon. Čim primetite da je protok vode u slivnik slab odmah reagujte jer se problem neće rešiti sam od sebe. Nekada zna da začepljenje nastane a da Vi niste krivac nego se desila blokada cevi odvoda kod vašeg komšije. Bez obzira koji je uzrok zagušenja tuš kabine ono što je važno jeste da uvek možete računati na našu pomoć. Brzo i efikasno rešićemo svako nastalo začepljenje.

Odgušenje tuš kabine- Hitne intervencije

Ukoliko preti opsanost da se voda izlije iz tuš kabine uslugu otčepljenja tuš kabine vodimo kao hitne intervencije. Tada angažujemo majstora koji je najbliži vašoj adresi kako bi se sprečila poplava u kupatilu. U ovim situacijama bitno je da ne paničite i da ne pokušavate sami da rešite problem kako ne biste napravili veću štetu. Paničnom reakcijom možete probiti odvodnu cev i napraviti komplikacije. Ovo Vam govorimo iz iskustva na terenu. Uvek sve naše klijente savetujemo da je najbolje postaviti mrežicu na odvode sanitarija. Time se najviše sprečava odlazak dlaka i sitnih predmeta u odvod. Takodje redovnim čišćenjem slivnika tuš kabine smanjuje se nastanak blokade odvoda. Preventivno delovanje je uvek najbolje rešenje. Kada su Vam potrebne usluge vodinstalatera možete nas angažovati svakoga dana tokom cele godine. Usluge pružamo za sva pravna i fizička lica. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301