Ugradnja Sanitarija

Почетна » Ugradnja Sanitarija

Ugradnja sanitarija je jedna od usluga koju pružamo svakoga dana tokom cele godine. Kada Vam treba postavljanje tuš kabine na pločice, montaža wc šolje, montaža tuš paravana dolazimo isti dan. Profesionalni vodoinstalater nudi kvalitetnu i brzu uslugu kao i povoljne cene. Hitne intervencije, ugradnja sanitarija i sve vodoinstalaterske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima.

Ugradnja sanitarija

Izgradnja novog ili adaptacija postojećeg kupatila je veoma zahtevan i složen posao koji izvode vodinstalater, električar, keramičar i na kraju moler. Kako se radi o malom prostoru zahteva se da sve bude tehnički i estestki dobro uradjeno. Možda Vam se čini da je sve lako uraditi ali se mora povesti dobro računa o svakom detalju. Pre nego se počne sa radovima treba imati plan kako će kupatilo izgledati. Kada se sve ustanovi može se preći na postavljanje vodovodnih cevi i na kraju dolazi ugradnja sanitarija. Sanitarije treba postavitii tako da kupatilo dobije na funkconalnosti. O ovome morate voditi računa pre nego što dodje do postavljanja pločica u kupatilu. Kada se postave vodovodne instalacije i pločice teško da možete tada uraditi izmeštanje nekih delova sanitarija. Prilikom odabira elemenata sanitarije morate povesti računa da se one estetski uklope sa postavljenim pločicama u kupatilu.

Montaža sanitarija

Kada Vam je potrebna monataža sanitarija možete nas angažovati. U svom dugogodišnjem poslu postavili smo veliki broj snaitarija za stambene i poslovne objekte. Ovu uslugu vršimo na profesionalan način brzo i kvalitetno. Ukoliko Vam je potreban veći broj majstora koji će odgovoriti na zadati posao u dogovorenom roku možete nas uvek pozvati. Činjenica je da smo stekli veliki broj klijenata koji su zadovoljni našim pruženim uslugama. Svako poverenje koje su nam ukazali u potpunosti smo opravdali. Ako je poterebna montaža wc šolje, kade, umivaonika, bojlera, bidea, tuš kabine i ostalih elemenata uvek smo Vam na raspolaganju. Angažovanjem dobrog vodoinstalatera rešavate svaki problem koji imate. Kvalitetan majstor će uvek pružiti dobar savet i pronaći najbolje rešenje za Vas. Svaku ideju koju imate mi možemo sporovesti u delo ukoliko je to tehnički izvodljivo. Pozovite nas a mi ćemo pokazati našim radom i ponašanjem koliki smo profesionalci u našem poslu.

Vodoinstalaterske usluge

Ugradnja sanitarija obuhvata:

Montažu wc šolje

Postavljanje tuš kabine na pločice

Montaža tuš paravana

Ugradnja kade

Ugradnja tuš kabine

Montaža bojlera

Montaža bidea

Montaža umivaonika

Montaža lavaboa

Montaža sudopere

Zamena vodokotlića

Montaža monobloka

Montaža baterije

Postavljanje sifona

Montaža djakuzija

Pre montaže sanitarija možemo proveriti stanje vaših vodovodnih cevi kao i odvode na koje se montira sanitarija. Kada postavimo sve sanitarije uvek proveravamo da negde nema curanja kako bi smo bili sigurni da je posao uradjen na kvalitetan način. Pored ugradnje novih elemenata sanitarije vršimo i demontažu starih sanitarija. Ukoliko niste zadovoljni angažovanjem ranijih vodoinstalatera koji su Vam pružali svoje usluge vreme je da nas pozovete. Ugradnju sanitarija kao i sve druge vodoinstalaterske usluge pružamao svakog dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Usluge pružamao kako fizičkim tako i pravnim licima. Prostor gde majstor vodoinstalater izvodi intervenciju nakon završenog posla uvek se ostavlja čistim i urednom.

Pozovi 069 623 301