Servis Popravka Klima Uredjaja

Почетна » Servis Popravka Klima Uredjaja

Servis popravka klima uredjaja I servis bele tehnike se vrši za sve modele svih proizvodjača bilo da su klasični ili inverter uredjaji. Kad je potrebna ugradnja klime u stan ili poslovni prostor radimo isti dan. Povoljna cena usluge za servis popravka klima uredjaja. Čišćenje klime, zamena kondezatora na klimi I ostale popravke kvarova radimo svakoga dana tokom cele godine.

Servis klime i popravku kvarova radimo za  proizvodjače: BOSCH, GORENJE, SAMSUNG, LG, VOX, ELIN, INDESIT, ELECTROLUX, WHIRPOOL, GALANZ, CANDY, GREE, PANASONIC, KOPERNIKUS, FUJITSU, ARISTON i mnoge druge.

Servis popravka klima uredjaja

Ima li lepšeg osećaja kad je napolju 40 stepeni a Vi sedite opušteno u vašem prostoru I ne osećate svu tu vrućinu. A sada zamislite sve to samo bez klime. Kako su leta sve toplija klima više nije luksuz kao ranije već ozbiljna potreba. Naročito u onom delu leta kada se spoji po nekoliko dana paklenih vrućina kad se I ne izlazi napolje. Takodje usled klimatskih promena potrebna je I u delu prelaska jeseni u zimu kada treba zagrejati prostor. Da bi sve funkcionisalo na ispravan način potreban Vam je majstor koji će kada zatreba uraditi servis popravku klima uredjaja. Ukoliko ga još niste pronašli možete se obratit nama za pomoć. Bilo da je potreban servis ili popravka klima uredjaja spremni smo da odgovorimo na svaki vaš zahtev. Svaki problem možemo da rešimo jer imamo sve rezervne delove na lageru. U toku leta radimo hitne intervencije.

Kada se radi servis klime?

Kvalitet vazduha u prostoriji u kojoj radi klima uredjaj zavisiće od čistoće I kvaliteta filtera na unutrašnjoj jedinici uredjaja. U zavisnosti namene prostorije I da li se ona luftira ili u njoj ima dosta pušačkog dima odredjuje se vremenski rok servisiranja uredjaja. Što se tiče samog filtera on se može čistiti I sedmično. Za ostale delove klime servis treba raditi jednom godišnje.Tada se vrši čišćenje isparivača na klimi. Ako ima potrebe freon se dopunjava, kompresorom se čisti spoljna jedinica I radi se dezinfekcija. Kod velikog servisa se isto sve radi uz dodatak da se skidaju krilca I step motor. Pere se plastika ispod turbine, kadica  I proverava se protok vode u kondez crevu. Veliki servis je poželjno uraditi na proleće.

Popravka klime

Da bi se kvalitetno uradila popravka klime potrebno je poznavati rad uredjaja. Bilo da se radi o klasičnoj ili inverter klimi naši majstori su obučeni za sve modele. Pre pozivanja majstora uvek proverite da li su dobre baterije u daljinskom od uredjaja. Majstora treba pozvati ukoliko klima curi, ne hladi dobro ili ne reaguje na komande daljinskog upravljača. Najčešći kvarovi su na kondezatoru ili elektronici klime. U većini slučajeva kvarove otklanjamo na licu mesta. Ima situacija kad je potrebno odneti deo u servis kako bi se kvar na njemu otklonio. Ukoliko Vam je potrebna ugradnja klime, demontaža, dopuna freona, servis ili popravka možete nas pozvati svakoga dana u toku cele godine. Usluge pružamo svim pravnim I fizičkim licima. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor u kom se vrši servis ili popravka uvek nakon završenog posla ostavljamo čistim I urednim.

Pozovi 069 623 301