Zamena Grejača Na Bojleru

Почетна » Zamena Grejača Na Bojleru

Zamena grejača na bojleru je usluga koju vodimo kao servis popravka bojlera. Zamena grejača na bojleru i popravka kvarova na uredjajima bele tehnike se radi svakoga dana tokom cele godine. Hitne intervencije obavljamo u najkraćem roku. Povoljna cena za sve usluge električara. Po pozivu dolazimo isti dan. Kvalitetna i brza usluga.

Zamena grejača na bojleru

Tuširate se i primećujete da nemate dovoljno tople vode kao što ste navikli. Prva vaša pomisao je da ste verovarno greškom isključili bojler. Kada proverite da je bojler uključen suočavate se sa neželjenom situacijom da je u pitanju rad grejača. Bilo da koristite protočni ili akumulacioni uredjaj, grejač je deo koji proizvodi toplu vodu u kazanu bojlera. Njegov efikasan rad sprečava kamenac koji se nalazi u vodi. Ukoliko je voda puna minerala oni će se vremenom sve više lepiti za grejač. Nekada zna da se nakupi i do nekoliko kilograma kamenca na njemu. Iz tog razloga dolazi do povećane potrošnje električne energije i na kraju do prestanaka rada grejača. U retkim slučajevima se dešava da deo prestane sa radom kada je u pitanju fabrička greška. Zato preporučujemo da bi se izbegla česta zamena grejača na bojleru, čistite kazan uredjaja redovno.

Povezivanje grejača na bojleru

Zvuk pucketanja kada se greje voda u kazanu bojlera jedan je od znakova da grejač polako prestaje sa radom. Savetujemo da tada isključite vaš uredjaj sa napajanja struje i da pozovete majstora. Naš električar povezivanje grejača na bojleru i njegovu zamenu vrši u kratkom vremenskom roku. Popravka i servis bele tehnike je posao koji obavljamo dugi niz godina. Kada je u pitanju bojler upoznati smo sa radom svakog modela svih proizvodjača. Svaki kvar na uredjaju bio on protočni ili akumulacioni, za kuhinju ili kupatilo radimo brzo i efikasno.  Ukoliko je potrebno ispitati grejač bojlera ili uraditi čišćenje kamenca iz kazana, možete računati na našu pomoć. Pored grejača vršimo i zamenu instalacija, termostata, sigurnosnog ventila i creva bojlera. Ako želite svaki rezervni deo koji je potreban za popravku bojlera mi možemo nabaviti za Vas. Kada primetite da vaš uredjaj ne radi kao što ste navikli možete nas pozvati.

Zamena grejača na bojleru- Grejač bojlera                                     

Nije svaki grejač bojlera isti kako većina ljudi misli. Svaki grejač ima anodu na sebi. Njena uloga je da zaštiti grejač od nagrizanja kamenca. Kada ne bi bilo anode svaki grejač bi prestao sa radom u roku od 6. meseci. Vek trajanja svake anode je oko godinu dana. Grejače bojlera delimo na grejače koji se ugradjuju i na integrisane grejače. Ako je vaš kazan na bojleru od prohroma mi savetujemo da ugradite prohromske grejače. Za svaki savet i konsultaciju dobar električar je uvek na raspolaganju. Kada je potrebna demontaža starog i montaža novog bjlera kao i njegova popravka možete se obratiti nama za pomoć.  Za redovne usluge električara kao i hitne intervencije možete pozvati svakoga dana u toku cele godine. Elektro usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve izvedene radove kao i za zamenske delove koje nabavljamo za vas. Nakon završenog posla prostor uvek ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301