Montaža Slavine

Почетна » Montaža Slavine

Montaža slavine, ugradnja sanitarija, zamena ventila za vodu su deo usluga koje pružamo svakoga dana tokom godine. Montaža slavine i zamena slavine za sudoperu kao i popravke kvarova po vašem pozivu vodoinstalater dolazi isti dan. Kvalitetna i brza usluga kao i povoljna cena. Hitne intervencije vodinstalater obavlja u najkraćem vremenskom roku.

Montaža slavine- Usluga

Nalazite se u salonu opreme za kuhinju i kupatilo i birate slavinu a ne znate za koju da se odlučite. Ponuda je dans zaista velika ali obratite pažnju da slavinu uskladite sa vašim prostorom i vašim potrebama. Da li će biti jednoručna ili dvoručna manje je bitno od vrste priključka koji imate u kuhinji ili kupatilu. Bitno je da znate da li je priključak za zidnu ili stojeću slavinu. Na osnovu priključkaza odabraćete odgovarajući model za vas. Kada ste završili kupovinu najvažnija sledeća stvar koju treba uraditi je montaža slavine. Da bi bila funkcionalna treba je adekvatno postaviti a za to Vam je potreban iskusam i stručan vodoinstalater. Ukoliko ga nemate ili ne poznajete takvog majstora vreme je da potražite naše usluge vodoinstalatera. Montažu slavine i svih drugih sanitarija radimo dugi niz godina. Do sada smo se pokazali koa uspešni majstori u svom poslu iz razloga što nemamo reklamacije na naš rad.

Ugradnja slavine

Kada se vaše vodovodne instalacije nalaze iznad sudopere u kuhinji ili umivaonika u kupatilu mora se ugraditi zidna slavina. Ako se instalacije za vodu nalaze ispod lavaboa ili sudopere postavlja se stojeća slavina. Ukoliko je bojler za kuhinju postavljen ispod sudopere veza sa slavinom mora biti na tri creva za vodu. Dva se povezuju na bojler dok se treće crevo sa slavinom povezuje preko EK ventila za vodu. Ugradnja slavine nije zahtevan i težak posao ako ga obavlja stručno lice. Neadekvatnom ugradnjom dolazi do ne fukconalnosti slavine i curenja vode na njoj. Više ne brinte de li će vaša slavina pravilno raditi ukoliko budete koristili naše usluge. Mi smo sigurno i pravo rešenje za vas zato što posao bio on manji ili veći odgovorno obavljamo. Kvalitet radova i cena usluge vodinstalatera su naša najveća preporuka da nas angažujete. Ukoilko Vam je potrebna dodatna informacija ili savet uvek smo na raspolaganju.

Zamena slavine

Danas su dvoručne slavine sve manje u upotrebi i ako pojedini modeli znaju da budu esteski veom lepi. Jednročna slavina je uvek prvi izbor za većinu kupaca. Sa njom se manipulacija vode lako vrši a posebno su praktične gde je učestala potreba za vodom. Cene slavine zavise od kog se materijala proizvode i od njihovog kvaliteta. Ono što mi savetujemo je da se uzimaju slavine koje imaju keramički disk. Takve slavine su se pokazale kao veoma postojane iz razloga što su otporne na prljavštinu i kamenac koji se nalazi u vodi. Kada Vam je potrebna zamena slavine na sudoperi ili lavabou našim majstorima ne treba puno vremena da je urade. Bilo da imate potrebu za zamenom većeg broja slavina u vašem prostoru možete računati na nas. U svakom trenutku imamo dovoljan broj majstora koji su spremni da odgovore na svaki vaš zahtev. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Usluge vodinstalatera pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Prostor uvek ostavljamo čistim i urednim

Pozovi 069 623 301