Povezivanje Kabla Na Šporet

Почетна » Povezivanje Kabla Na Šporet

Povezivanje kabla na šporet vodimo kao uslugu servis šporeta. Povezivanje kabla na šporet vršimo za monofaznu i trofaznu utičnicu. Popravke kvarova na šporetu i servis bele tehnike obavlja najbolji električar. Povoljna cena kvalitetna i profesionalna usluga, dolazimo isti dan. Od vašeg poziva hitne intervencije električar obavlja u najkraćem vremenskom roku.

Povezivanje kabla na šporet

Kada kupite novi šporet retko se dešava da dobijete kabal uz uredjaja. To primetite tek kada ga doneste kući i raspakujete. Proizvodjači se pravdaju da ovu praksu sprovode zato što ne znaju da li korisnik ima monofazni ili trofazni priključak. Pa iz tog razloga ne isporučuju kabal pri kupovini uredjaja. Da bi uredjaj bio u funkciji neophodno je povezivanje kabla na šporet. Ali ne brinte cena kabla za šporet nije skupa kao i cena električara. Nakon dolaska majstora posao se obavlja za kratak vremenski rok i dobijate funkcionalan uredjaj. Važno je uzeti dobar presek kabla za šporet bez obzira o kojoj vrsti utičnice se radilo. Šema povezivanja kabla nije komplikovana našem električaru jer je upoznat sa radom svih modela svakog proizvodjača. Savetujemo uvek klijente da ukoliko imaju mogućnost šporet povežu na trofaznu utičnicu. Ovaj vid povezivanja rasterećuje instalacije na uredjaju i omogućava korišćenje više ringli i pećnice u isto vreme. Monofazno povezivanje nije dobar izbor ukoliko želite šporet da koristite u punom kapacitetu istovremeno.

Zamena kabla na šporetu

Možda ne znate ali problemi i kvarovi na šporetu mogu nastati ako kabal nije dobro izolovan. Do sad smo se na terenu puno puta susreli da loš i dotrajao kabal iz raznih razloga imao uticaj na rad uredjaja. Kada primetite da je vaš kabal na uredjaju oštećen trebate odmah pozvite majstora i time sprečite nastanak nekog većeg kvara. Loše stanje kabla može dovesti do zamene grejača u rerni ili potrebe da se uradi zamena ringle na šporetu. Ako Vam treba eleketro usluga zamena kabala na šporetu možete računati na našu pomoć. Stari kabal za šporet ćemo zameniti novim u veoma kratkom vrenskom roku. Usluga električara nije skupa kao i cena novog kabla pa za ovaj vid posla nije potrebno izdvojiti puno novca. Takodje ukoliko treba povezati šporet sa trofazne na monofaznu utičnicu mi to svakako možemo uraditi. Bilo koji model električnog šporeta da imate zamenu kabla obavljamo brzo i kvalitetno.

Ugradnja kabla za električni šporet

Ugradnja kabla za električni šporet je zaista laka kad to radi profesionalni električar. Često imate priliku da ceo posao možete videti na Yotube knalu. Ali nikada vas ne upozore da ukoliko loše povežete kabal možete naneti štetu vašem uredjaju. Isto što je veoma važno ne govore da sve popravke koje vidite na klipovima obavlja električar. Ukoliko niste upoznati sa osnovima elektrike ne upuštajte se u popravku vašeg uredjaja. Dovoljno je samo da nas pozovete i svako otklanjanje kvara ili servis šporeta biće uradjen brzo i kvalitetno. Bilo da Vam je potrebna zamena prekidača ringle, postavljanje ili zamena kabla na električnom šporetu možet nas angažovati. Električarske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301