Uvodjenje Struje

Почетна » Uvodjenje Struje

Uvodjenje struje i adaptaciju električnih instalacija radimo za sve stambene i poslovne objekte. Uvodjenje struje i popravka kvarova elektro instalacija se vrši svakoga dana u toku cele godine. Hitne intervencije električara obavljamo u najkraćem vremenskom roku. Brza i kvalitena usluga. Povoljna cena za sve usluge električara. Pozovite nas već danas.

Uvodjenje struje- Usluga

Živeti bez struje danas je nemoguće. Da li ste ikada pomislili da od kada ustanete pa sve dok ne krenete na spavanje koliko ste puta upotrebili struju u toku dana. Počevši od paljenja svetla, korišćenje šporeta za kafu, tuširanja, korišćenja kompjutera, kuvanja ručka, pranja posudja i ovako možemo još dugo. Bukvalno struja je totalni pokretač današnjice. Iz tog razloga kada se ozida objekat postavljanje elktričnih instalacija je jedan od najvažnijih poslova koje treba kvalitetno uraditi. Da bi se kvalitetno i po propisima izvelo uvodjenje struje potreban je dobar električar. Ako je potreban tim majstora za veliku kvadraturu objekta možete nas angažovati. Već dugo godina se bavimo ovim poslom tako da možemo odgovoriti na svaki zahtevan projekat. Pored iskustva i znanja posedujemo sav potreban alat i merne instrumete kako bi obavili sve po zakonu i propisima. Profesionalno i odgovorno pružamo usluge bilo da se radi adaptacija električnih instalacija ili uvodjenje struje.

Postavljanje električnih instalacija

Ako gradite stambeni ili poslovni objekat u jednom trenutku će Vam trebati električar koji će uraditi postavljanje elktričnih instalacija. Angažovanjem našeg majstora uradili ste pola posla. Da bi se postavili svi strujni kablovi prvo se mora uraditi štemovanje. Nakon toga kablovi se postavljaju u kanalice i vrši se obležavanje kablova. Kablovi se razvode do mesta gde je predvidjeno postavljanje table sa osiguračima, prekidači, utičnice, rasveta. Takodje se radi obavezno uzemljenje i ukoliko treba postavlja se gromobranska instalacija. Kada se svi kablovi postave i struja se pusti u objekat vrši se merenje strujnog napona i ispitvanje jačine struje. Napon mora biti konstantan i ne sme imati velike oscilacije. Loše postavljene elektro instalacije mogu naneti štetu električnim uredjajima a u nekim situacijama dovode do požara u objektu. Kako bi ste izbegli sve neželjene probleme na električnim instalacijama u nekom budućem vremenu pozovite nas već danas.

Cena uvodjenja struje

Cena uvodjenja struje i postavljanje elktričnih instalacija zavise od nekoliko faktora. Cena se formira u zavisnosti od veličine objekta, složenosti posla. Ukoliko želite kompletne radove možemo izvesti sa našim materijalom na koji dajemo garanciju. Do sada smo ugradili kilometre kablova i uveli struju u veliki broj stambenih i poslovnih objekata. Svako pruženo poverenje profesionalnim i odgovornim radom kao i poštovanjem zadatih rokova smo u potpunosti opravdali. Naša referentna lista zadovoljnih klijenata je zaista velika. Popravka elektro instalacija, ugradnja razvodnog ormana, zamena spratnih tabli, automatskih osigurača, utičnica, prekidača, ugradnja rasvete su neke od usluga koje pruža naš profesionalni električar. Više ne morate brinuti kada su Vam potrebne elektro usluge jer smo mi tu da pružimo svaku pomoć. Usluge elktričara za fizička i pravna lica možete dobiti svakoga radnog dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor za majstorima nakon završenog posla ostaje uvek uredan i čist.

Pozovi 069 623 301