Montaža Bojlera

Почетна » Montaža Bojlera

Montaža bojlera, zamena termostata na bojleru su usluge koje vodimo kao servis popravka bojlera. Montaža bojlera ispod sudopere ili u kupatilu se radi svakoga dana tokom cele godine. Povoljna cena usluge elktričara. Za popravke kvarova na uredjajima bele tehnike dolazimo isti dan. Hitne intervencije obavljamo u najkraćem roku. Električar pruža brzu i kvalitetnu uslugu.

Montaža bojlera- Usluga

Bojler je uredjaj bele tehnike i našao je svoje mesto u svakom poslovnom i životnom prostoru. Od jutra do večeri njegova upotreba u svakodnevnici je konstantna. Od pranja posudja, umivanja, kupanja, tuširanja pa sve do spremanja hrane. Da bi uredjaj funkcionisao prvo što treba uraditi je kvalitetna montaža bojlera. Bilo da je postavljanje bojlera horizontalno ili vertikalno mora se voditi računa da uredjaj ne bude puno udaljen od slavine ili batrije. Velika udaljenost stvara gubitak tople vode u cevima kao i duže čekanje na toplu vodu. Ovaj problem se može rešiti postavljanjem kvalitetnih creva koje imaju dobru izolaciju i sprečavaju hladjenje vode. Takodje prilikom montaže treba uraditi povezivanje na struju. Kako je postavljanje bojlera od velike važnosti mi Vam nudimo usluge profesionalnog električara. Brzo i kvalitetno radimo montažu bojlera za sve modele svih proizvodjača. Profesionalan odnos i povoljna cena usluge je razlog više da nas angažujete.

Montaža bojlera-Postavljanje bojlera

Postavljanje bojlera nije lak posao i ako to mnogima deluje tako. Da bi se montaža bojlera  adekvatno uradila potrebno je  veština, znanje kao i sav alat. Ukoliko se postavljanje uredjaja uradi neadekvatno u nekom budućem vremenu može doći do kvara i havarija na bojleru. Kada izaberete odgovarajući bojler za vaše kupatilo ili kuhinju potreban Vam je dobar električar. Ako nemate odgovarajućeg majstora ili ga ne poznajete možete potražiti našu pomoć. Kvalifikovani, stručni i odgovorni električar našeg servisa stoji Vam na raspolaganju. Do sada smo uradili veliki broj postavljanja bojlera za mnoge stanove i poslovne objekte. Kada se uradi ugradnja pre puštanja u rad naš električar vrši sva potrebna merenja kako bi se utvrdila bezbednost uredjaja. Za brzu, kvalitetnu i bezbednu montažu uredjaja sad imate koga pozvati. Ukoliko je potreban nosač za bojler ili bilo koji drugi deo mi ih možemo nabaviti za Vas ako to želite.

Skidanje bojlera

Kako se dugo godina bavimo ovim poslom svakom klijentu je najbitnije vreme za koji će se posao obaviti. Ako Vam je potrebno skidanje bojlera i montaža novog u kratkom roku a da pri tom i cena bude povoljna možete nas pozvati. Pre nego što se izvrši skidanje bojlera treba ispustit vodu iz uredjaja. Ali pre toga treba zatvoriti vodu preko ventila i isključiti njegovo napajnje strujom sa osigurača. Kada se ispusti voda iz kazana tada se skidaju creva i pristupa se skidanju kablova struje. Ukoliko ima potrebe buše se nove rupe za nosač uredjaja i radi se nivelisanje. Ako imate neko pitanje u vezi usluge montaža bojlera slobodno nas možete pozvati. Elektro usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge kao i na rezervne delove koje mi nabavljamo vama. Prostor gde radimo nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301