Montaža Baterije

Почетна » Montaža Baterije

Montaža baterije, ugradnja bojlera i postavljanje tuš baterije vodimo kao uslugu popravke u kupatilu. Kada pozovete, montaža baterije se radi isti dan. Profesionalni vodoinstalater pruža kvalitnu i brzu uslugu svakoga dana tokom cele godine. Popravke kvarova obavljamo kvalitetno i profesionalno. Povoljna cena za hitne intervencije kao i za redovne vodoinstalaterske usluge.

Montaža baterije

Da bi bilo koja sanitarija pravilno funkcionisala u kupatilu neophodna je pravilna ugradnja. Ukoliko povezivanje sanitarija sa vodovodnim instalacijam nije adekvatno uradjena njena funkcija neće biti potpuna. Ako se sve ne poveže na pravilan i kvalitetan način može doći do oštećenja sanitarije i nekih nepoželjnih situacija. Montaža baterije i ugradnja sanitarija zahteva veštinu iskusnog majstora koji će se pridražavati svih pravila i upustava proizvodjača. Bilo da je potrebna montaža jednoručne ili dvoručne batreije, koja je stojeća, zidna ili uzidna a postavljanje se vrši na lavabo ili sudoperu treba Vam iskusan vodoinstalater.  Ako imate takvog majstora rešili ste pola posla. Ukoliko ga nemate vreme je da nas pozovete. Na vama je samo da izbarete odgovarajući model baterije a sve što je potrebno da se uradi kvalitetna montaža prepustite nama. Odgovorno pristupamo svakom vodoinstalaterskom poslu. Ako do sada niste koristili naše usluge vodinstalatera angažujete nas uverite se u naše sposobnosti.

Montiranje baterije na sudoperu

Naša preporuka je da se uradi montiranje jednoručne baterije na sudoperu. Za razliku od dvoručne baterije jednoručnom se lakše upravlja. Preko jedne ručice odredjujete pritisak vode kao i njenu toplotu. Isto tako za razliku od dvoručne jednoručna batreija troši manju količinu vode. Najpraktičnija za sudoperu se pokazala baterija koja ima crevo koje se izvlači. Sa ovakvim mehnizmom može se vršiti velika manipulacija vodom.  Ako se bojler nalazi ispod sudopere radi se montaža baterije sa tri creva. Dva se kače na bojler a jedno je povezano sa EK ventilom. Na mestu gde se batrerija priključije direktno na vodovod i gde je visok pritisak vode sa bojlerom se povezuje preko dva creva. Kad je potreban dobar vodoinstalater koji će sve povezati i instalirati na kvalitetan način možete se obratiti nama. Dugogodišnje iskustvo u vodoinstalterskim poslovima pruža nam mogućnost da montažu uradimo za kratko vreme.

Ugradna baterije za kadu

Ugradnja baterije za kadu je jedna od mnogih usluga vosoinstalatera za koje nas klijenti angažuju. Možda deluje da je ugradnja baterije lak posao ali ukoliko se ne uradi kvalitetno može doći do posledica. Često znaju da se dese nepredvidjene stvari koje se moraju rešavati na licu mesta. Iz tog razloga je potrebno angažovati stručno lice koje ima rešenje za svaki problem. Ukoliko niste sigurni koga da angažujete mi smo pravo rešenje za Vas. Pored iskustva posedujemo znanje i umeće da svaki posao obavimo  na kvalitetan i profesionalan način. Veliki broj zadovoljnih klijenata koji su koristili naše vodoinstalaterske usluge rado nas preporučuju svojim rodjacima i prijateljima. Povoljna cena vodoinstalatera i odgovornost u poslu kao i kvalitet usluge su naša preporuka vama. Vodoinstalater Vam je dostupan za fizička i pravna lica svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301