Odgušenje Sudopere

Почетна » Odgušenje Sudopere

Odgušenje sudopere radimo brzo i kvalitetno. Nudimo povoljne cene za vodoinstalaterske usluge. Ukoliko sudopera vraća vodu ili imate klokotanje u sudoperi potrebno je odgušenje sudopere. Kada zapušena sudopera ugrožava vaš prostor, uslugu vodimo kao hitne intervencije. Za odčepljivanje odvoda na sanitarijama i popravku kvarova po vašem pozivu dolazimo isti dan.

Odgušenje sudopere

Kako je sudopera svakodnevno i često u upotrebi u njen odvod prilikom pranja sudova odlaze masnoće, sitni ostaci hrane i toz od kafe. Iz tih razloga ona je podložna zagušenju. Klokotanje vode u sudoperi, neprijatni mirisi ili ako sudopera vraća vodu, neki su od znakova da je sudopera zapušena. Za odčepljivanje odvoda kod zagušenja malog inteziteta možete problem rešiti vakum gumom ili hemijskim sredstvom. Česta upotreba hemijskih sredstava može naneti štetu vašem odvodu. Zato vodite računa koliko ga koristite. Kada je zagušenje veliko pozovite vodoinstalatera koji će problem rešiti na adekvatan način. Postoje majstori koji problem rešavaju lokalno i ne zalaze u suštinu problema. Tada se zagušenje vraća vrlo često u vašu sanitariju. Naš vodoinstalater sa dugogodišnjim iskustvom takvu grešku nikada neće napraviti i poštedeće Vas dodatnih troškova. Odgušenje sudopere je jedna u nizu naših vodoinstalaterskih usluga koje pružamo svakoga dana u toku cele godine.

Odgušenje sudopere sajlom

Otpušavanje sudopere sajlom ručnim putem je najčešća metoda koju koristimo za rešavanje blokade. Sajla se postavlja u odvod i majstor vodoinstalater je ručno okreće u jednom smeru. Tada se stvara rotacija koja gura sajlu u cev. Kada sajla dodje do blokade njen vrh probija čep a pritisak vode odradi uklanjanje ostalog dela zagušenja. Kada je cev odvoda sudopere jako zagušena pristupa se mašinskom otpušavanju. Proces je isti kao kada se koristi ručna sajla samo što u ovom procesu sajlu pokreće mašina sa elektro motorom. Bilo da se primenjuje ručno ili mašinsko otpušavanje proces se mora ponoviti nekoliko puta. Samo na taj način će blokada biti efikasno uklonjena. Ukoliko zapušena sudopera može ugroziti vašu kuhinju i napraviti poplavu hitne inervencije obavljamo u najkraćem vremenskom roku. Do sada smo otpušili veliki broj sudopera i nikada nismo imali reklamaciju na obavljeni posao. Svakom poslu prilazimo na odgovoran i profesionalan način.

Kako otpušiti zapušenu sudoperu?

Začepljena sudopera je prava katastrofa. Ne samo da ne možete oprati sudove već ste sprečeni i da kuvate sve dok se problem nereši. Kako otpušiti začepljenu sudoperu a da ne koristite hemijska sredstva? Evo odgovora. Uzmite tri kašike sode bikarbone i pola šoljice sirćeta i sve dobro promešajte. Dobijeni rastvor sipajte u odvod sudopere i sačekajte nekih 5. minuta da on počne da deluje. Nakon toga odvod isperite mlakom vodom. Pokušajte ovo nekoliko puta. Najjednostavniji način da pokušate odblokirati odvod je pomoću vrele vode. Sipajte vodu u veću posudu i stavite je na šporet da proključa. Kada proključa sipajte svu vodu u odvod i blokada bi trebala da nestane.

Za odgušenje vertikale, kanalizacije, tuš kabine i sve druge vodoinstalaterske usluge smo dostupni svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Prostor gde se obavlja intervencija ostavljamo uvek čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301