Odgušenje Kade

Почетна » Odgušenje Kade

Odgušenje kade, otpušavanje sudopere, odgušenje kanalizacije radi profesionalni vodoinstalater. Povoljna cena za odgušenje kade i odvoda na svim sanitarijama u kupatilu. Kada je zapušena kada, hitne intervencije vodoinstalatera pružamo svakoga dana tokom cele godine. Za popravke kvarova vodinstalater dolazi isti dan. Kvalitetna i brza usluga je glavnaa karakteristika naših majstora.

Odgušenje kade        

Brz način i tempo života nas tera da se više puta dnevno kupamo. Ali najlepši je osećaj kada nakon napornog dana napunite kadu i opustite se do kraja. Da bi ste se prepustili užitku bitno je da odvodi kade funkcionišu. Neprijatna situacija kada dodje do zagušenja je stres i nervoza za svakoga. Čestom upotrebom kade u odvodu se talože masnoće od šampona, kupke i dlake. One vremenom mogu stvoriti takvu blokadu odvoda da voda počne da se vraća u sanitariju. Kada je oticanje vode sporo ili osećate neprijatan miris ili čujete klokotanje vode iz odvoda jasan je znak da se zagušenje stvara. U tim trenucima odgušenje kade treba pokušati uraditi vakum gumom ili nekim hemijskim sredstvom za odgušenje odvoda. Ukoliko nijedna od ove dve metode ne daju rezultat hitno Vam je potreban dobar vodoinstalater. Ukoliko nemate majstora vreme je da nas pozovete kako bi ste rešili problem.

Otpušavanje kade – Usluga

Kada nastane začepljenje kade ili bilo koje druge sanitrije potrebna je kvalitetna i profesionalna usluga iskusnog i odgovornog vodoinstalatera. Možda niste upoznati da se u svakom kupatilu nalazi mreža odvodnih cevi  na koje su priključene sanitarije. Iz tog razloga začepljenje se može pokazati na kadi a da je ustvari prava blokada odvoda na nekoj drugoj sanitariji. Otpušavanje kade je jedna od mnogih usluga vodoinstalatera koje pružamo svakodnevno. Problem rešavamo odgušenjem sajlom ručnim putem ili sajlama na elektro pogon. Kada je intezitet zagušenja veliki može se uraditi snimanje cevi specjalnim kamerama kako bi se detektovalo tačno mesto blokade. Za efikasno otpušavanje potrebno je proces ponoviti nekoliko puta da bi se sve masnoće sa zidova cevi odvoda otklonile. Ako Vam se desi začepljenje kade i nemate kome da se obratite možete uvek računati na pomoć našeg vodoinstalatera. Sa sigurnošću i brzo otklanjamo svaki problem zagušenja koji je nastao na odvodu kade.

Otčepljenje slivnika kade

Zagušenje ne nastaje samo u odvodnoj cevi kade već se dešava i u njegovom slivniku. Otčepljenje slivnika kade se brzo rešava. Da bi ste sprečili nastanak začepljenja slivnika najbolje je postaviti mrežicu na odvod. Time se sprečava odlazak sitnih predmeta i dlaka u sam odvod. Ponekad je doboro i da sami očistite slivnik naravno ako je on pristupačan. Ima modela kada gde je on nepristupačan, pa je potrebno malo više vremena i znanja kako bi se uradilo njegovo čišćenje. Znamo da je prilikom odgušenja odvoda cena bitan faktor za izbor majstora. Zato se mi trudimo da klijent bude zadovoljan pruženom uslugom kao i da cena bude prihvatljiva. Kada je potrebno odgušenje tuš kabine, wc šolje, sudopere, vertikale ili servis bojlera možete nas pozvati. Usluge vodoinstalatera pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve intervencije. Prostor gde radimo nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301