Montaža Sudopere

Почетна » Montaža Sudopere

Montaža sudopere, silikoniranje sudopera, montaža baterije su deo usluga koje obavlja profesionalni vodinstalater. Montaža sudopere bilo ona usadna ili nasadna obavljamo svakoga dan tokom cele godine. Povoljna cena usluge vodinstalatera za popravke kvarova i hitne intervencije. Svaku uslugu za koju nas angažujete obavljamo isti dan u kratkom roku brzo i kvalitetno.

Montaža sudopere

Bila kuhinja od 5 kvadrata ili 30 kvadrata u stambenom ili poslovnom objektu svaka poseduje sudoperu. Sudopera može biti usadna ili nasadna, dublja ili plića, jednodelna ili dvodelna od emajla, rostfraja ili keramike. Osim pranja sudova služi i za pripremanje hrane. Kad renovirate kuhinju i želite da u radnu ploču postavite novu sudoperu ili radite zamenu stare i postavljanje nove možete nas angažovati. Montaža sudopere je naša redovna usluga koju nudimo fizičkim i pravnim licima. Kako bez sudopere kuhinja ne može funkcionisti ovu uslugu radimo brzo i kvalitetno. Možda je čudno što ovu uslugu pruža vodinstalater ali za kompletnu ugradnju treba postaviti pravilno sve elmente. Na sudoperu treba postavit sifon i povezati ga sa odvodom za vodu, takodje je potrebno ugraditi slavinu koju treba povezati sa bojlerom. Bez obzira kolika je veličina sudopere posao radimo kvalitetno iz razloga što posedujemo sav potreban alat, znanje i stručnost.

Ugradnja sudopere

Ugradnja sudopere je posao koji treba da izvede iskusni vodoinstalater. Kada gledate video klipove po principu uradi sam sve deluje lako ali u praksi to nije slučaj. U video klipu niko ne pominje da je profesionalni majstor i da mu je to ko zna koja ugradna sudopere po redu. Ukoliko se elementi koji idu na sudoperu ne povežu na pravilan način može doći do kvarova. Često loše povezivanje baterije za sudoperu zna da stvori curenje vode to se isto odnosi i za sifon. Ono što može da podje po zlu je loš pad vode iz sifona ka odvodu u kanalizaciju. U tim situacijama može dolaziti do zagušenja sudopere. Tada sledi odgušenje sajlom kako bi se odblokirao odvod iz sudopere. Izbegnite sve moguće komplikacije i pozovite nas. Mi smo pravi izbor za Vas iz razloga što smo u našem dugogodišnjem radu uradili veliki broj ugradnje sanitarija u koje spada i sudopera.

Koju sudoperu ugraditi?

Kada ste u kuhinji sigurno veći deo vremena provodite za sudoperom. Ako ona nije adekvtana prema vašim potrebama za pranje voća i povrća kao i za pranje sudova treba će Vam više vremena. Zato kada birate koju ćete sudoperu kupiti izaberite onu koja će omogućti lakše funkcionisanje u kuhinji. Veoma je važno da se sudopera osim funkcionalnosti uklopi i estetski. Ono što mi kao vodoinstalateri ukazujemo svakom klijentu da  treba postaviti mrežicu na odvod sudopere ukoliko ona nema podizač čepa. Na ovaj nači se sprečava odlazak komadića hrane u odvod koji vremenom mogu napraviti zagušenje sudopere. Za svaku informaciju i kolika je cena vodoinstalatera za ugradnju sudopere  možete nas pozvati. Vodoinstalaterske usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve usluge vodinstalatera. Prostor gde se obavlja intervencija nakon završenog posla za našim majstorima ostaje uredan i čist.

Pozovi 069 623 301