Zamena Instalacija U Bojleru

Почетна » Zamena Instalacija U Bojleru

Zamena instalacija u bojleru se vrši za sve modele svih proizvodjača. Zamena termostata na bojleru, zamena instalacija u bojleru su neke od usluga za koje dolazimo isti dan. Povoljna cena za servis bele tehnike i hitne intervencije. Električar popravke kvarova radi brzo i kvalitetno. Elekto usluge pružamo za fizička i pravna lica.

Zamena instalacija u bojleru

Elektro instalacije su srce svakog uredjaja na struju. Preko njihovih kablova se pokreće svaki rad uredjaja. Takodje kablovi su povezani na svaki deo i šalju struju koja omogućava kvalitetan rad elektro aparata. Kvalitetne instalacije garantuju ispravan rad, kada na njima dodje do prekida struje svaki električni uredjaj prestaje sa radom. Takav je isti slučaj i sa instalacijama bojlera bilo da se radi o akumulacionom ili protočnom uredjaju. Retko se dešava da dolazi do kvara na njima. Kada osigurač na koji je povezan bojler iskoči jasan je znak da su instalacije u kvaru. Kada su žice u bojleru ogoljene i u nekom trenutku se dodirnu pravi se kratak spoj i dolazi do iskakanja osigurača. Kada se desi ovakva situacija nemojte odmah pomisliti da Vam je potreban novi uredjaj. Dovoljno je da nas pozovete a mi ćemo pomoći kako bi se uradila zamena instalacija u bojleru.

Kako se radi zamena instalacija na bojleru?

Da bi se uradila zamena instalacija na bojleru prvo se montira termostat i termo osigurač. Na tremostat i termo osigurač se privezuje sonda koja se postavlja u cev od kazana bojlera. Nakon toga se kabal za uzemljenje vezuje okastom spojnicom i pritegne se maticom. Kada se završi ovaj postupak postavljaju se kablovske stopice.Termo osigurač se povezuje sa keramičkim kontaktima na koje će doći strujni napon od bojlera. Grejač se povezuje na nultni kontakt, dok se preko faznog provodnika vezuju termo osigurač na termostat. Na kontakt grejača se takodje vezuje provodnik sa termostata. Kada se sve obavi indikatorska lampica se spaja sa grejačem. Na kraju se vrši uzemljenje. Možda vama sve ovo deluje komplikovano ali za našeg elktričara ovo je svakodnevna rutina. Servis popravka bojlera su deo naših elektro usluga koje obavlja profesionalni električar. Angažovanjem našeg majstora sigurno štedite novac i vreme.

Popravka instalacija u bojleru                         

Kako bi se utvrdilo gde je došlo do kratkog spoja potrebno je pregledati sve žice koje se nalaze u bojleru. Ako oštećenje kablova nije veliko dovoljno je uraditi popravku odredjenog dela instalacija kako bi se bojler vratio u rad. Nakon popravke instalacija obavezno se radi merenje napona kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da je kvar otklonjen. Takodje se mora proveriti uzemljenje uredjaja kako bi on bio bezbedan za korišenje. Ukoliko Vam je potrebna zamena grejača, sigurnosnog ventila, creva ili termostata svaki kvar otklanjamo brzo i efikasno. Uvek se trudimo da problem rešimo u što kraćem roku kako biste nastavili sa obavljanjem vaše svakodnevnice. Usluge elktričara su Vam dostupne svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene intervencije kao i na zamenske delove koje mi nabavljamo vama. Elektrčar svoje usluge pruža za sva fizička i pravna lica. Prostor nakon završenog posla ostvljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301